Vanhurskauden tuli

Vain yksi on tärkeä - rakkauden kautta vaikuttava usko 
 Gal. 5:6 Sillä Kristuksessa Jeesuksessa ei auta ympärileikkaus eikä ympärileikkaamattomuus, vaan rakkauden kautta vaikuttava usko.

Nyt, kun olemme oppineet tuntemaan vanhurskauden, rakkauden ja totuuden. Nyt, kun olemme nähneet itsemme ja ymmärrämme, mitä meissä on. Kun tiedämme, että on vain yksi tuomari. Hän, ainoa täydellinen, Ihmisen Poika. Ottaisimmeko tuomarin viitan ja nostaisimmeko itsemme toisten yläpuolelle? Uskaltaisimmeko? Olemmeko olleet rehellisiä itsellemme? Olemmeko uskaltaneet katsoa itseämme totuuden valossa, Sanan valossa? 
Hän tuli vapauttamaan meidät kaikesta pahasta, synnistä, pimeydestä ja epätoivosta. Meidän ei tarvitse etsiä enää pimeyden tekoja. Olemme vapautetut pahuuden katselemisesta, ajattelemisesta ja sen etsimisestä toisistamme. Jonka Herra on puhdistanut, on puhdas. 
Nyt on paljon tulta liikkeellä, väärää tulta! Se tuomitsee, arvostelee ja puhuu pahaa. Se tuli on pahuuden tuli, vääryys ja sammuttaa herätyksen!
Se rikkoo seurakunnat, perheet ja yhteiskunnan. Pimeät silmät, jotka näkevät negatiivisia asioita, pelkäävät kaikkea, etsivät epäkohtia. 

Matteuksen evankeliumi: 6:23 Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys!

Oletko jatkuvasti masentunut tai ahdistunut? Voisiko syynä olla silmiesi viallisuus? Tänään voit tehdä parannuksen ja saada ilosi takaisin! 
Olin itse pitkään masennuksen ja ahdistuksen vallassa. Ihmettelin kovin syytä, kun en mitään löytänyt. Puolisostani kyllä löysin monia syitä huonoon olooni...itku tulee, kun ajattelenkin tuota aikaa. Kuinka vihollinen sai minut epäilemään ja pelkäämään pahaa. Kuinka sokeuduin niin, etten enää ymmärtänyt, kuinka pimeät omat silmäni olivatkaan! Sydämeni oli rakkaudessa, mutta silmäni ja ymmärrykseni pimentyneet tuon valheen voimasta. Kunnes sain armon eräänä päivänä nähdä totuuden! Tehtyäni parannuksen, itkettyäni katkerasti tyhmyyttäni ja pyydettyäni anteeksi puolisoltani kaikkea hänen kokemaansa kärsimystä sain valtavan rauhan, joka on kestänyt. Masennus on tipotiessään ja kiitollisuus on vallannut sydämeni! Kiitän hyvästä puolisosta Herraa joka päivä ja olen saanut täydellisen aviopuolison! Hallelujaa! 
Kunpa huutomme olisi Herra, muuta minut! Muuta minun mieleni vanhurskaaksi, kiitolliseksi ja nöyräksi. Katso ja ihme tapahtuu, amen.

Nyt sama asia on nähdä väärin ja pimein silmin veli tai sisar seurakunnassa. Tahi kuka tahansa lähimmäinen. Kristus on kutsunut meidät rakastamaan ja palvelemaan toisiamme jalkoja pesten. Se tarkoittaa antaa anteeksi ne pienet rikkeet ja auttaa niiden pesemisessä. Jos olemme rehelliset, on meillä täysi työ itsemme kanssa ja omien syntiemme selvittelemisessä. Ja kun opimme nekin selvittämään Jumalan kanssa nopeasti ja valossa eläen, voimme keskittyä tärkempään - rakastamiseen. 
Olemme päässeet pitkälle kristittyjen yhteydessä ja herätys on ovella. Sitä estää vain tuo pimeä ylpeys, jonka on poistuttava. Syttyköön puhdas, vanhurskauden tuli sydämiimme! Totuudessa, armossa ja rakkaudessa vapautukoon Suomen Siion kaikesta tuomitsemisesta puhtaaseen veljesrakkauteen Jeesuksessa Kristuksessa! Älä pelkää, ANNA PALAA! Rakkaus kestää aina, se ei lopu koskaan.

13:7 kaikki se peittää, kaikki se uskoo, kaikki se toivoo, kaikki se kärsii.

Eikö tämä ole paras maaperä kasvaa, tehdä työtä ja iloita! Rakkaus, anteeksianto ja keskinäinen kunnioitus, amen. 
Annetaan Herralle kunnia täytetystä työstä ja kaiken valmiiksi saattamisesta. Rakastakaa toisianne!
Vanhurskauden tuli palaa veljen puolustamisen tulta! Se palaa yhteen hiileen puhaltamisen tulta! Se palaa auttamisen, rohkaisemisen ja lohdutuksen tulta! RAKKAUDEN TULTA! Se kiittää veljestä ja sisaresta, se kiittää Jumalaa kaikesta ja kiittää armon suuruudesta. 


Etsi