2022

Todistuksia Jumalan ihmeistä

On ollut niin erikoinen vuoden aloitus, että en ole ehtinyt kuulumisia kirjoitella. Elämme yhä suuremmassa ihmeessä vuodesta toiseen. Herra on näyttänyt, että siunaus on työmme yllä voimakkaasti. Mieheni sai sydämelleen Vilppulan vanhan terveystalon saamisen seurakunnalle toimitiloiksi. Laitoin vastaan aikani, kunnes eräänä aamuna totesin (jälleen tuli lahjoitustavaraa niin paljon, ettei tilaa ollut..) että auta rakas Jumala, me tarvitsemme lisää tilaa! Vain pari tuntia siitä ja kaupungilta soitettiin miehelleni toimitiloista. Hän pyysi saada katsoa taloa ja niin alkoi prosessi, jossa talo vietiin huutokauppaan ja ihmeiden ihme - me voitimme tuon talon vain 850 e hintaan! Maksoimme siitä kuitenkin kirjanpitoarvon, eli 2001 e. Tilaa on nyt paljon enemmän. 
Heti muutettuamme tuli yhteydenotto spr:tä jotka halusivat kysyä toimitiloja perustaakseen Ukrainen pakolaisille tavaratalon, josta he saavat hakea ilmaiseksi tarvikkeita arkeen. Annoimme lähes puolet tiloistamme heille käyttöön. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja täynnä yhteistä iloa! Haemme nyt rahoituksia vesi- ja viemäriliittymään ja putkitöihin. 
Kiitos esirukouksista!!! Kiitos valtavasti, sillä ihmeiden meri on auennut! Olemme ilmeisesti saattaneet perustaa uuden herätysliikkeen, koska on tullut esiin muutamia seurakuntia, jotka haluavat perustaa omalle paikkakunnalleen Sinun seurakuntasi. He ovat nähneet, että tällä työllä on siunaus, kun kuljemme rohkeasti Jumalan Sanan mukaan hyvää tehden, emmekä takerru perinnäissääntöihin. Hallelujaa! Herra vapauttaa palvelemaan kansaansa vapaasti ja jarrut ovat poissa, amen. Meillä käy jo satoja ihmisiä viikoittain ja ruokaa haetaan lähipaikkauntien seurakuntiin ruokatukustamme. Joka päivä ilmestyy tarvitsemamme tavarat ja työkalut, kaikki työhön tarvittava! Hallelujaa! Jeesus tekee ihmeitä tänäänkin! 
Uusi rahankeräyslupa on haettu nyt Vilpunkatu 8 kristillisen toimintakeskuksen remontointiin ja kunnostamiseen. Rukoilemme aktiivista osallistumista, jotta Jumalan ihmeellinen työ saa jatkua! Odotamme myös laajamittaista sielujen pelastumista. Olohuoneemme nimeksi suunniteltiin arkkia, mutta se on vielä työn alla...:)
Tero ja Minna

Erikoinen ongelma

Olen itkenyt ja rukoillut, sillä meitä on kohdannut erikoinen ongelma. Saimme lahjoituksena liiketilat Mäntän keskustasta ja lahjoittaja olisi niin ystävällinen Herrassa, että tukisi työtä alkuun. Mutta emme pysty yksin tekemään näin paljoa työtä! Seurakunta nukkuu, eikä kukaan enää innostu evankeliumin työstä. Saako Jumala enää hereille omiaan? Näinkö käy lopun aikoina, että kukaan ei jaksa kiinnostua Jeesuksen sydämen huudosta? Resurssit, työkalut ja kaikki odottavat valmiina, mutta työmiehiä ei ole. Surullista, todella surullista. Mänttä odottaa evankelistoja, jotka sydämen palolla haluavat aloittaa työn heidän sielujensa puolesta. Rukouksin pyydän muistamaan tätä tilannetta koko Suomen alueella. Joudummeko kieltäytymään Jumalan lahjasta? 
Etsi