Evankeliumi Matteuksen mukaan 25: 5. Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat.

Tämä sydämelleni laskettu Sana on juuri nyt ajankohtainen. Herra sanoi minulle, että ne joille on uskottu Jumalan Sana, tulisi julistaa sitä. Sillä kansa hukkuu, jos emme puhu ja kerro Jumalan tahtoa!

Jumalan tuomiot alkavat Jumalan huoneesta, uskovista. Väkevät eksytykset ovat jo vallanneet koko kristikunnan ja ne, jotka eivät ole ottaneet vastaan rakkautta totuuteen (1. Joh. 4, 2. Tess. 2, Matt. 24) vaan ovat mielistyneet vääryyteen.

Se tarkoittaa sitä, että Kristus Jeesus ei ole saanut sydämessä Hänelle kuuluvaa paikkaa,vaan ihminen on eksynyt himoihinsa ja elää itselleen. Tämä eksytys näkyy menestysteologiana, ihmeiden ja merkkien palvomisena, tunnekuohujen etsimisenä. Se korostaa ihmisen voimaa, tekoja ja tekee Jumalasta juoksupojan ja palvelijan, joka antaa vain lahjoja ja menestystä.

Jeesus sanoi kuitenkin, että seuraa minua. Ne jotka eivät seuraa, tulevat halveksimaan todellisia uskovia. He eivät kestä kuunnella totuuden Sanaa. He eivät halua luopua itsekkyydestään, omaisuudestaan ja omasta tahdostaan.

Mutta on tulossa aika,jolloin on pakko tehdä valinta. Tulee niin vaikeat ajat, että uskovat jakautuvat Jumalaan turvaaviin ja ihmisiin turvaaviin. Raitis totuuden Sana on niin harvinainen, että ellei uskova lähesty itse Jeesusta rukouskammiossaan, hän eksyy!

Jesaja 3 luku kertoo tästä ajasta. Seurakunnatkin luopuvat totuudesta. Mistään ei löydy apua. Kaikki etsivät omaansa, eivätkä halua palvella muita. Pahimpaan aikaan he ovat unessa!

Mutta Herra on luvannut herättää jäännöksen. Tämä Pyhä jäännös (Jesaja 10-11) josta Raamattu puhuu useissa kohdissa, pysyy uskollisena Jumalalle Hänen voimastaan. Ne, jotka eivät turvaa mihinkään muuhun, kun Herraan, pysyvät lähellä Jeesusta ja elävät Pyhän Hengen johdatuksessa, ovat turvassa.

Uskovat. Mitä tahansa tapahtuukin, pysytään lähellä Herraa Jeesusta. Ei anneta epäuskolle valtaa. Tuetaan ja kannetaan toisiamme rukouksin. Kiitetään ja ylistetään Herraa! Kohta on vapautuksemme hetki.

Filippiläiskire 2 luku kertoo kristityn nöyryydestä, jollaista Jumala tahtoo.Joka ei nöyrry, joutuu väistämättä vihollisen palvelijaksi. Sillä valkeus ja pimeys ei voi asua samassa sydämessä. Tämä on rakkauden kutsu! Kutsu valita tie ja se ketä haluat palvella(Joosua 24). Lopun ajassa ei ole mahdollista kulkea kahta tietä. Valitse siis jo nyt,kun vielä ehdit ja tee valitsemisesi lujaksi, niin et koskaan lankea <3

Etsi