Heb. 11;
1. Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy.

  Sinulla on tärkeä elämäntehtävä ja olet sitoutunut siihen. Haluat koko sydämestäsi tehdä kaikkesi Herralle. Joka päivä pyydät saada tehdä Hänen tahtonsa, kulkea Totuuden tietä.  
  Uskot Jumalan lupauksiin ja janoat lupausten täyttymistä. Olet odottanut pitkään.
  Aina kun ajattelit, että nyt ne alkavat toteutua, tulee jotain, joka murskaa odotuksesi. Näyttää siltä, kuin olisi valoa, mutta  se karkaa yhä uudelleen ja uudelleen.

 
Jes. 49;
4. Mutta minä sanoin: "Hukkaan minä olen itseäni vaivannut, kuluttanut voimani turhaan ja tyhjään; kuitenkin on minun oikeuteni Herran huomassa, minun palkkani on Jumalan tykönä".

 Sinusta tuntuu, kuin olisit mukana näytelmässä, jossa kaikki on vain kuviteltua. Epäusko hiipii sieluun ja sanoo, ettei tästä mitään tule.

 Mutta..se on inhimillistä. Katsotaan, mitä Herran Sana sanoo.

2. Kor. 10;
5. Me hajotamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan, ja vangitsemme jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Kristukselle.

 Me teemme työtä, koska Herra on niin kehottanut. Me teemme sitä, koska emme muuta voi. Uskossa siihen, että vaivannäkömme ei ole turha! Elämme uskossa, emme näkemisessä. Ja eräänä päivänä saamme nähdä tuloksen. Näin kauniisti Jumala lohduttaa meitä Sanassaan;

 
20. Vielä saavat sinun lapsettomuutesi lapset sanoa korviesi kuullen: "Paikka on minulle ahdas, tee tilaa, että voin asua".
21. Silloin sinä sanot sydämessäsi: "Kuka on nämä minulle synnyttänyt? Minä olin lapseton ja hedelmätön, karkoitettu ja hyljätty. Kuka on heidät kasvattanut? Katso, minä olin jätetty yksin. Missä nämä silloin olivat?
22. Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä nostan käteni kansakuntien puoleen, kohotan lippuni kansoja kohti, niin he tuovat sinun poikasi sylissänsä ja kantavat sinun tyttäresi olkapäillään.
23. Kuninkaista tulee sinulle lastenhoitajat, heidän ruhtinattaristaan sinulle imettäjät. Sinun edessäsi he kumartuvat maahan kasvoillensa ja nuolevat tomun sinun jaloistasi. Silloin sinä tiedät, että minä olen Herra ja että ne, jotka minua odottavat, eivät häpeään joudu.

  Israel on oleva asuttu. Jumalan valtakunta on oleva täynnä lapsia, joista et ole tiennyt mitään, ennen kuin virran tuolla puolen näet vaivannäkösi hedelmän. Halleluja! Herra on kasteleva, Herra on kasvattava.
 Kun vain uskossa teemme työtä, sen mikä meille kuuluu, täyttää Herra lupauksensa. Hän on uskollinen. Hänen Sanansa pitää.

 Rukous

 Herra Jeesus. Kiitos että kuulet minua, sillä Sinuun minä turvaan. Kiitos, että autat vaeltamaan uskossa Sinun Sanaasi ja lupauksiisi. Kiitos, että annat voimaa jaksaa taistella, vaikka en näe mitään. Kiitos, että saan luottaa, että Sinä pidät huolta työstäsi ja saan heittää kaikki murheeni
ja huoleni Sinulle Herra. Sinulle, jonka työ tämä on. Herra kiitos, että sinä itse vastaat Sanastasi ja valvot sitä. Kiitos, että saan olla pieni lapsi edessäsi. Luottaen, uskoen, kiittäen, että olet varmasti kaiken hyvin luonut. Kiitos, että saan levätä armossasi ja jatkaa työtäni iloiten <3

Etsi