Israelin pelastaja

Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala, Minä Olen. Sinä Juudan heimo, rakastat lakiani. Tahdot olla Pyhä ja saada viipyä läsnäolossani. Kumpa ymmärtäisit, että Minun tieni ovat korkeammalla, kuin sinun käsityksesi. Olen aina lähelläsi, vartioin sinua ja valvon työtäni. Tahdot ojentautua Sanani mukaan, mutta et tee niin. Jos tekisit, huomaisit Minun olevan luotettava. Yrität itse ja kaadut pian. Antaisit Minun olla Voimasi! Luovuttaisit kaiken Minulle ja luottaisit, että vesi kantaa - myrskyssäkin. 
Sinä etsit Minua, mutta et tunne Jumalaasi. Rakkaudesta Minä etsin sinua, aikojen alusta. Lähetin Poikani etsimään sinua. Olen puhunut sinulle Mooseksen, Joosuan, Danielin, Jeremian, Jesajan ja Malakian kautta. Olen puhunut verenvuodatukseni kautta. Laki on Pyhä, iäti kestävä ja pysyvä. Sitä ei muuta mikään. Olen tuntenut sinut äitisi kohdusta lähtien. Olen nähnyt jokaisen päiväsi ja kirjoittanut ne kirjaani. Tiesin, että otsasi on vaskea ja niskajänteesi rautaa. Siksi olen kasvattanut, vetänyt sinua puoleeni rakkaudella. Katso, tässä Minä olen. Saat lohdutuksen lähelläni ja Minä tulen kirkastamaan kasvoni sinulle. Odota vain ja luota. 
Erämaassasi kannoin sinua ja kannan tästedeksin, vanhuuteesi saakka (Jesaja 46; 4.) Tahdon vapauttaa sinut omista yrityksistäsi, omasta vanhurskaudestasi. Tahdon vapauttaa sinut yksinkertaiseen uskoon ja Jumalan lapsen iloon! 
Et löydä minua hurskaassa itse tehdyssä jumalanpalveluksessasi. Minä opetan sinua ja johdatan tielle, joka Minulle kelpaa. Älä pelkää, osaan kyllä kasvattaa sinua. Kunhan vain luotat ja odotat. Kutsun sinua paastoon ja rukoukseen Suomen Siion, valmistautumaan siihen, mitä Annan. Etsi Minua, odota hiljaa rukouksessa, anna Minun löytää sydämesi ja täyttää uudella voimalla. Tämä Sana on sinulle rakas ystävä, joka tunnet näin ja tahdot olla elovainiolla tulevalla korjuukaudella. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa. 


Hesekiel 48: 35. Ja kaupungin nimi on tästedes oleva: Herra on täällä." 
Etsi