- Evankeliumin julistus ja sielunhoito.

Tahdon kertoa Jumalan suuresta armosta ihmistä kohtaan. Tahdon julistaa Raamatun totuudellisuutta ja Jumalan ihmeiden tapahtumista myös tänä päivänä, myös omakohtaisesti koettuna.

Uskon rukouksen voimaan ja parantumiseen, niin sielun, mielen, kuin ruumiin alueilta. Tahdon julistaa Jumalan ihmeellisiä tekoja elämässäni. Eheytyminen, mielenmuutos ja synnin orjuudesta vapautuminen Kristuksessa on voimallisesti mahdollista.

Koen hätää uskovista ja tahdon varoittaa eksytyksistä. Sydämeni suuri huolen aihe on auttaa kaikkia uskovia pääsemään  perille. Jotta kukaan ei luovuttaisi, väsyisi tai loukkaantuisi. Tahdon rohkaista Jeesuksen omia kestämään loppuun asti.

Evankeliumin totuus, ristintyö, Kristus Jeesus on julistukseni keskus. Rakkaussuhde Jumalaan, joka on rakastava, armollinen ja pitkämielinen meidän syntisten kanssa.
Siksi tahdon myös varoittaa lainalaisuuden tilasta. Jotta kukaan ei uupuisi taakkojen alle.

Tahdon myös huomauttaa, että en ole mikään opettaja tai profeetta, joka puhuu Herran nimessä, vaan aivan tavallinen uskoon tullut nainen, joka kertoo omasta uskonkasvustaan. Olen kokenut sydämessäni, että on hyvä jakaa kokemuksia ja opittuja asioita vaelluksessa. Tarkoitus on, että edes joku saisi apua ja ymmärrystä niiden Jumalan armotekojen kautta, joista saan kertoa ja joita olen saanut itse kokea.

Erityisesti Raamattuun perustuvat Sanan paikka-osion kirjoitukset tulee aina koetella Jumalan Sanalla ja Pyhän Hengen avustuksella. Muista, että kaikki me olemme erehtyväisiä ja monin tavoin vajavaisia.

Minna Salo

Etsi