Herra on täyttänyt sydämeni raskaalla hädällä seurakunnan puolesta. Tämä varoitus on uudelleen ja voimakkaampana tullut. Rakkaat, ottakaa nyt vakavasti ja herätkää, ennen kuin on myöhäistä.
Tiedän, että harvat ovat ne, jotka kuuntelevat, mutta te, jotka kuuntelette ja sydämenne vapisee; kertokaa muille! 
Juudan kirjeessä kuvataan uskovia, jotka ovat jo kylmenneet Kristukselle. Heissäkin on paljon niitä, jotka vielä voidaan pelastaa, kuin tulesta temmaten.
Eksytykset ja valhe-evankeliumit ovat vieneet harhaan monia.  Mutta uskon, että Herra haluaa pelastaa vielä heitä ja käyttää siihen meitä, jotka olemme kuulolla vielä.
Seurakunta on jo pitkällä luopumuksen tilassa. Ne, jotka ovat vielä hereillä ja rakastavat Kristusta Jeesusta, joutuvat pilkattavaksi näiden suruttomien taholta. Jumalan Pyhyys ei ole kuitenkaan muuttunut! Hän on sen juuri minulle näyttänyt.
David Wilkerson on kirjoittanut juuri samasta aiheesta erittäin hyvän opetuksen. Suosittelen lukemaan sen. Uneliaisuuden henki on otsikko. 
Tämä on profetioissa sen vuoksi, että koen voimakkaasti, että minun on varoitettava. Vastuu jää siis minulle. Herra armahtakoon meistä jokaista! Koettele Jumalan Sanalla tämä varoitus ja rukoile Herralta ilmestystä Pyhässä Hengessä.
Nyt on tullut aika laittaa pois kaikki muu ja keskittyä viettämään aikaa Kristuksen kanssa. 
Kuuluu siis huuto; HERÄTKÄÄ! 
Etsi