Rukousherätys

Rukousherätys ja viimeinen sadonkorjuu

Nostakaa päänne! On tullut aika jokaisen painaa päänsä rukoukseen ja lähteä työhön elopelloille. Viimeiset hetket on viljaa korjata. Ehkä tämäkin kirjoitus on viimeinen, sillä työ Jumalan valtakunnassa vie kaiken ajan. Kirjoittamiset on kirjoitettu, opettamiset opetettu ja saarnat kuunneltu. Rakkaat uskovat ystäväni, herätkäämme! On aika lopettaa pelkkä opetuksen vastaanotto ja tiedolla herkuttelu. Meillä on tieto ja viisaus. Meillä on voima ja meillä on Pyhä Henki. Olemme täysin varusteltuja voittamaan sieluja. Ole sinäkin se yksi valotuikku, joka syttyy Suomessa rukoilemaan. Meitä on kohta paljon ja herätyksen henki alkaa vahvistua. Joka aamu rukous klo 6 herätyksen puolesta. Ja minkä kaksi teistä sopii maan päällä, sen Jumala antaa...
Menestystä ei Herra meille luvannut, vaan ahdistusta ja vaivaa. Nöyrin mielin ja kiitollisina teemme Hänen tahtonsa. Hän kyllä huolehtii, että saamme jokapäiväiset tarpeemme. Sen, mitä todella tarvitsemme. Uskossa menemme loppuun saakka, vaikka miltä näyttäisi. Herra on hyvä! 
Jokaisen, joka tahtoo saada, on ensin opeteltava antamaan! Herra ei jää velkaa. 
Rukoillaan Pyhän Hengen pääsyä takaisin seurakuntiin! Rukoillaan Jumalan pelkoa ja kunnioitusta! Rukoillaan Sanan auktoriteettia! Rukoillaan varjelusta, ettemme eksyneiden kanssa eksyisi! Rukoillaan rohkeutta ja voimaa temmata tulesta eksyneitä, vahvistaa heikkoja ja nuhdella ylpeitä! 
Aloita oma rukousryhmä. Aloita se seurakunnassa, kotona tai missä vaan. Mutta aloita! Aloita vaikka yksin, kohta sinne tulee ystävä ja toinen...pysy rukouksessa, me saamme niittää ajan tullen.. taistele rukouksen puolesta, Jumala palkitsee! Aloita 5 minuutista, pidennä aikaa Jumalan armon mukaan. Rukoillaan yhdessä joka päivä, Pyhässä Hengessä, seurakunnan uudistumista ja heräämistä. Sielujen pelastusta. Apua vaikeisiin aikoihin. 
Miksikö nyt näitä kirjoittelen? Siksi, että nyt on AIKA. Vuosia olen haaveillut tästä, yrittänyt ja yrittänyt. Nyt vasta on armo annettu, sillä mitään emme omassa voimassa voi tehdä. Tämä armo on Jumalan aika ja avattu ovi. Siihen ovat monet yhtyneet. Se on ikään kuin hengen maailmasta annettu avoin ovi tässä ajassa. Kutsu ruokoukseen, herätyksen suloiseen tuoksuun! Tunnen jo sen tuoksun, kuinka se alkaa tuntua aavistuksen tavoin. Valo alkaa pilkottaa Suomen hengellisen unen yllä. Nyt on aika tarttua auraan ja astua muurinaukkoon, sillä nyt saamme nähdä Jumalan valmistaman ajan. Etsi