Anna armoa Herra! Jumalan henki on kirkastanut länsimaisen kristikunnan tilan kauheuden henkeeni. Jos emme pian herää, on tuho valtava. Sillä sielut hukkuvat, kun me elämme itsellemme. Olen seurannut rappiotilaa vuosia ja se menee yhä pidemmälle. Itsekin olen eksynyt mammonan palvontaan ja elämän nautintoihin. Puhun siis yhtä lailla itselleni.
 Nyt on aika herätä! Rahan, tavaroiden ja mukavuuden, helpon elämän perässä juokseminen vie perikatoon koko ihmiskunnan. Pahinta on se, että kun me uskovat emme ole halunneet luopua mukavasta elämästä, olemme me alkaneet etsiä Raamatusta oikeutusta elämäntyyliimme.

Hebrealaiskirje 13: 5. Älkää olko vaelluksessanne ahneita: tyytykää siihen, mitä teillä on: sillä Hän itse on sanonut:" En minä sinua hylkää, enkä sinua jätä;

Rahan ja omaisuuden hankkiminen ei saa mennä Jumalan palvelemisen ja evankeliumin työn edelle.
Me emme tarvitse mitään lisää. Meillä on tarpeeksi elämän tarpeisiin. Kenenkään ei  tarvitse saada lisää rahaa. Suomessa jokaisella on varmasti tarpeeksi kaikkea.

Ennen seurakunta ja rukous olivat tärkeimpiä, nyt niihin osallistutaan, jos ei ole muita kiireitä. Voi pimeyttä kristikunnassa! Me, jotka vielä näemme, olemme velvollisia herättämään niitä suruttomia, tämän maailman sokaisemia kristittyjä, jotka ovat eksyneet nautintoihinsa ja ennen kaikkea tekemään itse parannus!

 Jaakob 5:5. Te olette herkutelleet maan päällä ja hekumoineet, te olette sydäntänne syötelleet teurastuspäivänä.

Tämä on vakava sana ja ne, jotka kuulevat ja ottavat vaarin, tulevat olemaan autuaita. Hiljennyn tämän Jumalan varoituksen alla ja vapisen.

Rukoilkaamme elämän Herraa; Rakas Jeesus. Me tunnustamme, että olemme eläneet vain itsellemme. Olemme etsineet helppoa tietä ja haalineet mukavuuksia. Olemme nauraneet suruttomien kanssa ja olleet välinpitämättömiä maailman hädän edessä.
Anna nyt armosi ja herätä meidät. Vuodata parannuksen, katumuksen ja armon henkesi yllemme. Anna hätä sieluista ja  auta luopumaan helposta elämästämme. Anna voimasi, jossa voimme kaiken. Auta meitä seuraamaan sinua Jeesus! Älä anna meille enää rauhaa nautinnoissamme, vaan tee niistä vastenmielisiä. Amen.

Rukoiltuamme tämän rukouksen koko sydämestämme Herran edessä, saamme uskoa tähän Raamatun Sanaan;

Danielin kirja 9: 23. Kun sinä aloit rukoilla, lähti liikkeelle sana, ja minä olen tullut sitä ilmoittamaan: sillä sinä olet otollinen.

Tahdommehan olla Herralle otollisia?

Daniel 12: 10. Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät.
Etsi