31/12/2013

Jeesus - mikä ihana nimi! Otsikkoni valitsin tähän sillä perusteella, että se kuvaa niin hyvin kaikkea sitä, mitä olen käynyt läpi. Minusta on hienoa, että voin kirjoittaa hengellisistä taisteluistani ja auttaa kenties muitakin jakamalla kokemuksiani. Sillä tie on kaita ja tarvitsemme toisiamme tukemaan ja rohkaisemaan!

Kaidasta tiestä huolimatta viimeisen vuoden aikana on taas Herra kasvattanut enemmän turvallisuuden tunnettani ja luottamusta armoon. Herra on ollut uskollinen ja tuonut minut tänne asti, vaikka olen monella tapaa epäonnistunut ja rikkonut Häntä vastaan.

Jeesus on pelastaja. En voi pelastaa itseäni. En voi täyttää lakia, enkä pysty elämään synnitöntä elämää. Minun on hyväksyttävä se ja annettava Herran tehdä työnsä minussa.

 Ennen yritin kaikkeni ja kehitin huippuunsa taisteluvarustuksen. Keskitin kaiken voimani, että eläisin Sanan mukaan. Lopputulos oli se, että ensin onnistuin hiomaan vaellukseni lähes täydelliseksi, kunnes aloin pitämään itseäni hyvänä uskovaisena. Siitä seurasi se, että ylpistyin ja lankesin entistä pahemmin. Tämä raskas puurtaminen omassa voimassa johti siihen, että uuvuin ja aloin kapinoimaan Herraa vastaan. Lopulta olin jo epäuskon ja epätoivon suossa rämpimässä. 

Onneksi Jumala on uskollinen ja nosti minut kerta toisensa jälkeen ylös. Usein rukoillessani sanoi Jumala, että "nouse ylös!". Tajusin, että rukoukseni eivät olleet Herran mielen mukaisia. Ne olivat omavanhurskauden suorituksia, joilla keräsin pelastuspisteitä. Sydämeni oli täynnä pelkoa. Selviänkö? Jaksanko? Näin itsessäni välillä pelkkää syntiä ja epäonnistumista.

Rakas ystäväni ja lukijani - Jumala tahtoo vapauttaa meidät tällaisesta taakasta. Synti ja laki. Minä itse ja minun teot. Himot ja halut.

Käännä katseesi Jeesukseen ja odota Herraasi palvoen...

Kun huomasin, että edessäni on seinä ja takanani meri, enkä päässyt pakoon mihinkään - tajusin tappioni. Minun oli polvistuttava Herrani ristin juureen ja pyydettävä Häntä pelastamaan minut jälleen kerran. Ja kun Jumalan rakkaus täytti minut, olin taas kuin uusi ihminen. Rakkaus Jeesukseen on ainoa kantava voima ja ilman Häntä emme pysty mihinkään. Hengessä vaeltaminen on rakkaudessa vaeltamista, läheistä suhdetta Kristuksen kanssa ja Isän kanssa.

Hyvää uutta vuotta 2014 ja kasvetaan yhdessä enemmän Kristuksen kaltaisuutta kohti <3

 

Etsi