Sydämen palvelu

Sydämen palvelu

  Sydämen palvelu 

 Heräsin siihen, kun Pyhä Henki piti ihmeellistä Raamattukoulua. Se oli täydellistä ja nousin nopeasti ylös, että pääsen kirjoittamaan. Kunpa nyt muistaisin kaiken, mitä sain herätessäni nähdä. 

 Tämä onkin vertauskuvallista! Kun uskova herää Herransa edessä todellisuuteen ja näkee itsensä totuuden valossa. Näin Herra puhuu käytännön kuvin ja hengen opettamalla tavalla, kiitos Herralle! 

 ”Hän ei tullut luokseni puhtaasta sydämestä, vaan petollisesti”; sanoo Jeesus Juudaksesta. 

 Hänen motiivinsa olivat toiset. Oliko se saada hyötyä ja itsekäs ajattelu? Emme mene siihen enempää, mutta mitkä ovat meidän motiivimme. Pelko, käsky ja pakko ovat erittäin huonoja motiiveja lähestyä Herraa ja palvella. On parempi, kun ei tee mitään sellaisessa mielentilassa. Silloin on hyvä odottaa Herraa ja löytää lepo ja rauha ensin. 

 Tuleeko palvelukutsu lihasta tai sielusta? Onko kunnianhimoa, halua olla suuri tai olla ihmisten silmissä hyvä? Se on myös huono motiivi, tosin hyvin yleinen. Tästä Paavali sanoi, että ”mitäpä tuosta, kunhan Kristusta julistetaan tavalla tai toisella.” 

 Herran palvelus tulisi olla sydämen halu ja ilo. Rakkaus Jumalaan kantaa ja aiheuttaa itsessään tekemistä ja tahtomista. Tiedämme tämän ja kuitenkin! Jotenkin koin, että juuri nyt lopun aikoina tällä asialla on paljon suurempi merkitys. Emme voi tehdä mitään ilman Herraa. Läheinen suhde Jeesukseen on perusta palvelutyölle. 

 ”Te löydätte minut, kun etsitte kaikesta sydämestänne.” 

 Puhdistakaamme sydämemme kaikesta turhasta ja epäolennaisesta. Kiinnitetään sydämen katse Kristukseen ja Jumalan ihmeisiin arkielämässämme. Puhdistetaan mielemme, me kaksimieliset! Etsitään Herraa sydämestämme, aidosti, vilpittömästi, ilman omia pyyteitä. 
 Tarvitsemme puhdasta ja aitoa rakkautta voittaaksemme Egyptin Herralle. Tämä oli myös yksi tämän sanoman tärkeä kohta. Herra puhui nimenomaan Egyptistä. Meidän on julistettava evankeliumi maailmalle. Emme voi loputtomiin istua oppia ottamassa seurakunnassa, emmekä pääse totuuden tuntoon. Ei kukaan voi vain syödä, ellei koskaan mitään tule ulos. On lähdettävä liikkeelle, sydän täynnä Jeesuksen rakkautta, rohkeasti ja päättäväisesti!

 ”Päättänyt oon seurata Herraa..” 

 Evankeliumi on ILOSANOMA. Rukoillaan, että Herramme Jeesus saa pian iloita rohkeista evankelioivista lapsistaan, jotka sydämestään ilolla vievät tätä pelastuksen sanomaa ihmisille ympäri Suomen!

 ”Tärkeintä on rakkauden kautta vaikuttava usko..” 

 Ole siunattu!
Etsi