Lasarus-tule ulos!

Lasarus - tule ulos!

Illan rukouskokouksessa päälleni laskeutui voimakas Pyhä Henki ja tunsin Jumalan sydämen hädän seurakunnan tilasta. Lasarus oli ollut haudassaan jo neljä päivää. Yhtä huono on Herran seurakunnan, Kristuksen morsiamen tila tänä päivänä. Uneliaisuuden henki on johtanut suoranaiseen kuoleman uneen jo. On oltu kuolleena jo pitkään! On alettu haisemaan ja monien silmissä ollaan jo toivottamassa tilassa. Seurakunta on Lasaruksen kaltainen. Se ei pysty enää omin voimin sieltä nousemaan! Se on täysin avuton. On menty liian pitkälle luopumuksessa. Ei enää kuulla Jumalan ääntä, ei nähdä pelastusta. Morsian on kuoleman unessa.
Oi, Jeesus rakas! Se, joka on Sinulle rakas, nukkuu. Kuinka voi kuollut palvella? 
Isä, rukoilemme Sinulta armoa! Herätä Kristuksen seurakunta. Anna elämän henki seurakunnan ylle! Totisesti kunnia Jumalalle! Totisesti kunnia Jumalalle!
Anna armossasi seurakunnalle ensirakkaus Kristukseen. Uudista, anna uusi vahva henki. Anna syntimme ja luopumuksemme anteeksi. 
Kun nyt Herra on laskenut hädän sydämelle, tarkoittaa se sitä rakkaat, että Hän myös tahtoo antaa herätyksen hengen! Kutsun  nyt sinua rakas lukija rukoukseen ja kiitokseen tulevan uudistuksen ja seurakunnan herätyksen hengen tähden!
Jeesus voi herättää seurakunnan! Hän herättää kuolleita tänäänkin. Sinäkin voit uudistua. Sinäkin voit saada uuden puhtaan hengen ja alkaa alusta, amen.
Kiitos Isä, Jeesuksen Nimessä, että kosketat tämän Sanan kautta. Kiitos, että lähetät julistamaan palvelijoitasi, että monet saavat uudistua ja herätä kuollesta. Anna voitelusi ja anna Pyhän Hengen kosketus, amen.
Etsi