Maitoa tarvitsevaksi

Vasara Jumalan työpajassa

"Te olette jälleen tulleet maitoa tarvitseviksi"...tämä Raamatunkohta on ollut minulle aina pelottava ja nuhteleva. Kuin isku vasten kasvoja, että enhän minä vain ole tullut tällaiseksi ja onko Jumala nyt pettynyt minuun ja hylkäämässä minut? 
Näin kuvan ja se puhutteli minua. Usein kuvat puhuvat enemmän, kuin tuhat sanaa. Yhtäkkiä näin tuossa Sanan kohdassa evankeliumin!
Eihän Jumala siinä hylkää, vaan päinvastoin; Hän on rakkaudessaan halukas juottamaan maitoa näille heikkouskoisille, pelkääville ja vajavaisille. Kiitos olkoon Herran, joka on niin paljon armollisempi, kuin pystymme ymmärtämään! 
Herra tietää, mitä milloinkin tarvitsemme. Niin moni on heikkouskoinen ja lainalainen vaelluksessaan. Ja te voimakkaat uskovat, jotka pidätte tätä tylsänä saman asian hokemisena :) ottakaa opiksi niin, että voitte näitä heikkoja auttaa <3 
Jeesus toi meille evankeliumin, se on ilosanoma, joka avautuu päivä päivältä kirkkaammin Raamatun lehdiltä.
Ne, jotka tavoittelevat suurta ja tahtovat tulla jumalan kaltaiseksi, löytävät Raamatun lehdiltä toinen toistaan ihmeellisempiä uusia oppeja tai salaisuuksia. Mutta ne, jotka etsivät Herraa, löytävät rauhan, totuuden ja evankeliumin; aina vain syvemmin ja kirkkaammin.

Mieleeni tulee jälleen se Jumalan ihmeellinen armo ja ihmisen ymmärtämättömyys Hänen rakkautensa laajuudesta. En muista, olenko tämän jo kertonut, mutta tämä kosketti syvältä sieluani. Olin aikoinaan facebookissa ja siellä oli eräs Jumalan palvelija, joka jaksoi kirjoittaa samasta asiasta joka päivä. Aihe oli paikallisseurakunta ja sen yhtenäisyys. Monet kirjoittivat vastauksia tuomiten hänet ja riidellen aiheesta. Tätä jatkui pitkään, kunnes eräänä päivänä Pyhä Henki täytti minut rakkaudella ja antoi valtavan ilmestyksen! Näin, kuinka tämä palvelija oli vain täyttämässä omaa tehtäväänsä, ollen Jumalan työkaluna lyömässä yhtä naulaa seurakunnan seinään lujittaakseen tätä. Kirjoitin kaikkien haukkumaviestien perään jotenkin näin; "Entäpä, jos meillä jokaisella onkin oma tehtävämme Jumalan valtakunnassa ja hänelle on annettu tämä oma tehtävä? Kuka meistä voi tuomita toista siitä, mikä työkalu hän on Jumalan kädessä?" 
Niin, kyllä Herra kukkonsa ja kanansa kynii ja uutta opittavaa riittää meille kaikille <3 siunattua kesän jatkoa yhä suuremmassa armon kasvussa rakas Jumalan lapsi.
Etsi