10/2015

Taas olemme päässeet eteenpäin matkallamme taivaaseen. Valitsin otsikoksi armoa armon päälle, sillä näin olen kokenut tämän syksyn aikana. Jumala todella on hyvä ja armollinen meille syntisille ja heikoille. 

Sain kokea, millaista on eksyä maallisiin ja elää taas etsien omaa etua. Enhän toki itse sitä ymmärtänyt, niin salakavalasti kaikki meni pikkuhiljaa. Tosin onhan taakkani ollut varsin raskas, mutta Herran teiltä ei mikään tekosyy saisi viedä pois.
Minun olisi pitänyt rukoilla ja palvella seurakuntaa, vaan juoksin työssä taas. Aika ja voimat kuluivat siinä. Herra koetti pysäyttää parikin kertaa, mutta vasta nyt keväällä havahduin siihen, että juoksen väärään suuntaan. 

Rukouselämän uudistuminen on ollut todella vaikeaa! En suosittele kenellekään vähentää rukousta, sillä takaisin on pitkä tie. Kyllä Herra huolen pitää ja on pitänyt, mutta raskasta ja vaikeaa on vaellus ilman läheisyyttä Jeesuksen kanssa. 

Tehtäväni tällä paikkakunnalla on kuitenkin tullut päätökseen ja seurakunnan rakennus siltä osin valmis. Muut jatkakoon työtä, kun lähden taas uusia tuulia kohti. Kiitos olkoon Jumalalle, että lopultakin työ on alkanut ja minun on luotettava, että Herra jatkaa sitä antaen rohkaisua ja johdatusta Henkensä kautta. 

Tämän vuoden aikan olen oppinut monta tärkeää läksyä. Kirjoitan näistä erikseen todistuksen kunhan on aika. Epäuskon läksy, kylmenemisen läksy ja ristin läksy.
Etsi