Rohkaisu/ilmestys

Rohkaisu/ilmestys

Halleluja! (Usko tulee kuulemisesta, joten lukekaa ääneen itsellenne ja seurakunnassa.)

Herra näyttää, kuinka seurakunnassa istuvat penkeissä jäsenet tuoleissaan. Heidät on hyvin varusteltu ja jokaisella on oma asevarastonsa kupeillaan. Varusteet ovat käyttämättömiä, eivätkä he huomaa edes, mitä heillä on. Valtavat voimavarat ja lahjat on annettu Pyhän Hengen kautta. Lahjat ovat unohtuneet, mutta ne ovat edelleen voimassa. 
Nouskaa nyt ja uskokaa saamiinne lahjoihin seurakunnan jäsenet Suomessa! 
Jumala on jakanut itse kullekin lahjat tahtonsa mukaan. Hän ei kutsumustaan kadu, vaan tahtoo, että se eletään todeksi. Juuri nyt on aika, jolloin voit löytää uudelleen lahjasi ja alkaa palvelemaan rohkeasti! 
Apatia ja voimattomuus väistyköön Jeesuksen Nimessä! Paimenet ja johtajat rohkaiskaa laumaanne palvelemaan! Päästäkää härkä ja aasi vapaana työskentelemään. Nyt on aika ottaa ja nousta vihollisen valheiden verkosta vapaaksi Jeesuksen Nimessä ja täyttyä Pyhän Hengen voimalla uudistuen. Ottakaa aseenne ja herätkää. 
Kootkaa Pyhä seurakunnankokous, antakaa kaikkien palvella armolahjoilla, rukoilkaa! Itkekää ja valittakaa turmelusta, joka on levinnyt. Luopumusta, joka on vallannut alaa kaikkialla. Tehkää parannusta! Kiittäkää Häntä, joka on kaikkivaltias ja jolle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä! Ylistäkää, kiittäkää, antautukaa pyhitykseen jälleen yhdessä. Hallelujaa! Kiitos Jeesus, että nostat alaspainetun morsiamesi jällen ylös ja herätät unesta, Sinua odottamaan ja palvelemaan, kunnes vapautuksen hetkemme tulee, amen.
Etsi