6/5/2012

Hallelujaa! Kiitos Herralle! Seurakuntamme tulevaisuus näyttää hienolta. Herra on tehnyt ihmeitä ja Hänen suunnitelmansa on hyvä meitä kohtaan!
Jumala toimii, tekee työtään meissä tottelemattomissa ja muuttaa pikkuhiljaa käyttökelpoisiksi tulevia tehtäviä varten.  Kohta on voimaa synnyttää. Rukoilen vapautta Hengessä ja että Pyhä Henki saisi johtaa enemmän kokouksiamme. Alkuseurakunnalla ei ollut kaavoja Jumalanpalveluksissa, eikä niitä tarvittaisi  nykyäänkään. Kunpa me kaikki voisimme vapaasti rukoilla Hengessä, tuoda Sanoja taivaasta, ylistää ja palvella ilman ylpeyttä ja nöyristelyä! 
Herätys alkaa  parannuksesta ja tulen täytyy polttaa pois esteet. Herra on aloittanut omalla kohdallani ja ahjo on ollut kuuma. Kiitos Herralle siitä, että Hän on antanut armossaan minun nähdä todellinen tilanteeni. Kuinka surkea, heikko, hengellisesti lyhytkasvuinen ja kitukasvuinen, mutta pöyhkeä lihallinen vaellukseni on minulle kirkastettu. Samalla syntieni todellinen kauheus ja määrä saa jälleen haukkomaan henkeäni! Miten sokea olenkaan ollut! Parahdan; Herra! Tee minusta todellinen kristitty! Olen pelkkää ulkokultaista, tekopyhää ja  kunnianhimoista ylpeilyä! Minussa ei ole tippaakaan oikeaa rakkautta, uhrautumista ja palvelunhalua! Armahda, auta, muuta minut!
 Fil. 2: 3. ettekä tee mitään itsekkyydestä tai turhan kunnian pyynnöstä, vaan että nöyryydessä pidätte toista parempana kuin itseänne 4. ja katsotte kukin, ette vain omaanne, vaan toistenkin parasta.
Tahdon myös kiittää Herraa miehestäni, joka on opettanut minulle paljon. Varsinkin sen, kuinka Jumalan Sanan alle alistuminen voittaa kaiken! Tämän esimerkin antoi Jeesus, joka ristinpuulla roikkui tuskissaan-voi rakkauttaan valtavaa! Uhrautukaa, sitä tosirakkaus tekee vaan, toistemme puolesta valmiita kuolemaan!

..............ei anneta periksi ;)  

Etsi