Jumalan valtakunnasta sinulle tämän päivän uskova. Meille viimeisten päivien uskoville tässä maailman ajassa Herramme varoitusta vääristä teistä ja eksymisestä.

Uskovat ovat menneet mukaan suurelta osin maailman paljon mainostamaan nautinto-kulttuuriin. Sitä puolustellaan  luvalla olla iloinen ja nauttia Jumalan antamista asioista. Toki nämä ovat hyviä, mutta ei niistä saa tulla epäjumalaa sydämeemme!

Jolla korva on, se kuulkoon, mitä henki seurakunnalle sanoo.

Jeesus on Tie,Totuus ja Elämä. Uskova tullessaan uskoon, lähtee seuraamaan Jeesusta. Ei ole palvelija Herraansa suurempi, vaan samoihin kärsimyksiin auttamattomasti joutuu ja mitä pyhitetympään elämään pyrkii, sitä suuremmat ovat koetukset ja vainot.

Kun huudamme Herran puoleen (kuten kuuluukin), että muuta minut, tee minusta Kristuksen kaltainen palvelijasi -se tietää aina kärsimystä. Me emme muutu nautintojen ja ilojen keskellä, kuin kovasydämisemmiksi ja välinpitämättömämmiksi, sekä kärsimättömiksi. Tyytymättömyys seuraa perässä.

Väärät opettajat sanovat, että sinun tulee nauttia elämästä ja uskaltaa olla oma itsesi! Ei! Jeesus sanoo, että meidän pitää kieltää itsemme ja nöyrtyä kärsimään. Kiittää joka tilassa!

Psalmi 73: 2-5

Psalmi 37: 7 (koko luku)

Psalmi 95: 8-11

1.Piet. 4: 12-18 (koko luku)

 

Lue nämä. Raamattu on täynnä opetusta, joka vahvistaa kärsimyksen kautta nöyrtymisen ja kasvun tien Herrassa Jeesuksessa. Kiitos Jeesus, että autat meitä iloiten kulkemaan kaitaa tietä ja rakastamaan Sinua vaikeuksista huolimatta <3Rakas uskova, jos olet lukenut tänne asti, onnittelen sinua! Kuulut joukkoon, jolla on vielä mahdollisuus pelastua vääryyden viettelyksiltä. On näet tulossa niin vaikeat ajat hengellisesti, että kukaan ei jaksa, ellei ole nöyrtynyt ja tyytynyt ristin kärsimyksen osallisuuteen. Ottakaamme nyt ilolla vastaan totuus ja luovuttakaamme pois omat pyyteet ja mielihalut. Sillä näin tehdessämme saamme voiman kestää kaiken ilolla Jumalan edessä.

Kärsimykset eivät saisi paaduttaa sydäntämme,vaan yhä uudelleen nöyrästi Jumalaa kiittäen saapuisimme Hänen eteensä. Sitä Hän tahtoo ja odottaa. Että kiittäisimme, luottaisimme ja uskoisimme!

Nosta nyt pääsi ylös ja usko Herraan Jeesukseen- Hän antaa voiman uskoon ja iloon!

Etsi