Etsi

2021

Herätyksen vuosi

Herää Herran kansa kuningasta palvelemaan 10/4/2021


Suurta on Jumalan työ tänä aikana ja yhä valtavammaksi käy. Siksi en ole kirjoittanut, koska kiirettä on ollut palvelutyössä ja olenpa ehtinyt parin otteesen uupuakin kuorman alle. Nyt on Herra antanut armossaa työntekijöitä taakkaamme keventämään, kiitos Herralle.
Kahteen jakautuu Siion tänään. Toiset nostetan yhä suurempaan voimaan Kristuksessa ja he saavat olla niittämässä suuressa herätyksessä, jotka uskollisia ovat. Toiset menevät pidemmälle luopumuksessa toisia lyöden, arvostellen ja tuomiten. Luonnollisesti Herra ei voi näitä luopuneita siunata. 
Laitan tähän muutamia suosituksia tämän hetken profetaalisesta sanasta ja koen, että minuakin kutsutaan jälleen muurinaukkoon ja vartiotorniin takaisin. Pyydämme esirukoustukea, sillä ilman sitä ei kukaan voi työtä tehdä. Se, joka ei voi etulinjassa palvella, antakoon kaiken muun tuen niille, jotka taistelevat työssä. Esirukoukset, rohkaisu ja taloudellinen tuki, eli ANTAMINEN kuuluvat jokaiselle kristitylle. Olen hyvin pettynyt Suomen kristittyjen sydämen tilaan. Harvassa on ne sydämet, joissa Pyhä Henki vaikuttaa tänään. Jumalan ihmeiden kautta työ menee eteenpäin, ei ole ihmiseen luottaminen. Mutta HERRA on työmme pystyssä pitänyt - kunnia Jumalalle!
Hän tulee aikanaan antamaan palkan kullekin tekojen mukaan ja ne, jotka eivät ole totelleet, saavat maistaa omaa lääkettään. Vanha leski antoi viimeiset roponsa ja sai siunauksen. Ei Herra ole koskaan jättänyt iloista antajaa vaille palkkaansa, mutta eivät Hänen lapsensa näe, eivätkä kuule! Työmiesten huuto kuuluu pelloilta, missä on seurakunnan tuki? Miksi nukutte? Meillä on paljon sarkaa vielä ja sieluja voitettavana!
Ei ole aika luovuttaa, vaan taistella ja laittaa Jumalan Sana täytäntöön.
Julistakaa, rukoilkaa, antakaa omastanne! Rohkaiskaa, rakentakaa ja lohduttakaa! 
Tv7 kanavalla on ollut Markku Veilon profetaalinen saarnasarja, jota suosittelemme. Olen rukoillut, että saisimme tuoretta Sanaa tälle ajalle ja koen, että nyt sitä saadaan. Herra suuresti siunatkoon palvelijoitaan, jotka jaksavat Hänen kasvojensa edessä viipyä.
Olemme saaneet seurakuntaan nyt kaksi pakettiautoa, joista toinen on rahoituksella. Herran kunniaksi kerrottakoon, että ihme se on, sillä meillä on luottotiedot molemmilla menneet aikoinaan ja mahdotonta olisi inhimillisesti saada lainaa. Kiitos Jumalalle!
Aina joku uskollinen Herran palvelija on antanut polttoaineeseen rahan ja ruoka-apu on saatu haettua säännöllisesti, kiitos Jumalalle!
Reippaita työntekijöitäkin on seurakuntaan siunaantunut ja lahjoitustavaraa tulee jo niin paljon, että tarvitsemme varastotilaa. 
Mieheni ja hänen työtoverinsa ovat aloittaneet suunnittelemaan valtakunnallista uusi alku-projektia vankien kotiuttamispakkauksia ja vankein tukemista siviilielämään. 
Kiitos esirukouksista! Voit olla mukana niin monella eri tavalla tekemässä hyvää<3

On aika syttyä ja aika julistaa evankeliumia. 
https://www.tv7.fi/arkki/isannan-poydassa/vieraana-utti-hietala_p65638/

Haimme avustusrahoitusta Kaivos-säätiöltä, jotta saamme seurakunnan tilat remontoitua esteettömiksi ja pihan kuntoon. Kiitos Jumalalle!
Olemme myös neuvottelemassa televisiokuvauksista erään suuren kanavan kanssa, mutta siitä ei sen enempää tällä kertaa..pyydämme vain, että rukoilette evankeliumin voittosaaton puolesta Suomessa, amen. Kiitos Herralle!


4/5/2021


Rukousvastaus suuri tuli jälleen ja saimme Kaivos-rahoituksen piha-alueen kunnostamiseen. Parkkialue suurenee ja esteetön sisäänkäynti mahdollistuu. Kiitos Jumalalle! 
Rukoilemme edelleen kaikkien seurakuntien puolesta ja toivomme, että jokainen Jumalan palvelija syttyy rakkauteen ja rukoukseen herätyksen puolesta. Olemme varmoja, että tämä kaikki on syystä rakentunut ja tehtävämme on rohkaista paikkakunnan uskovia omiin palvelutehtäviinsä. Korona-ajan päättyessä ovat ihmiset entistä valmiimpia etsimään elämäänsä apua ja Jumalan turvaa. 
Ollessani eilen rukouksessa, rukoilin puolisen tuntia kielillä pelkästään ja sen loputtua näin ilmestyksen. Herra Jeesus sanoi; paljojen kirjain tutkimisesta ei tule loppua. Näin Hänet tutkimassa paksua kirjaa ja laittamassa sen kiinni. Ymmärsin, että tiedolla ja viisaudella emme saa mitään aikaan.
Sitten Hän näytti oikean toimintatavan, Eteeni avautui näkymä ulkona työtä tekevistä reippaista ihmisistä. Pellolla olivat miehet maata muokkaamassa ja viljelemässä. Kaikki rientämässä askareisiin ja työn touhussa. Ahkeruus ja toiminta olivat perusasiat.
Olisiko nyt rakkaat seurakuntalaiset aika siirtyä Raamattutunneilta ja hienoista saleista työhön ja mennä ihmisten pariin viemään käytännön evankeliumia. Apua, lohtua ja vierelläkulkemista. Käytännön työapua, ruokaa ja läsnä olemista tavallisessa arjessa.
Siihen ei tarvita suuria titteleitä ja kunniaa, vaan nöyrä sydän, joka tahtoo palvella Herraa..ja luulenpa, että sellainen uskova on paljon onnellisempi.

29/7/2021

https://m.youtube.com/watch?v=a4fODP2v058