Kolmas sinetti

Kolmas sinetti

Ilmestys rukouksessa. Koin valtavaa hätää seurakunnan tilasta ja itku tuli jostain niin syvältä sielusta, etten tiennyt niin syvää soppea olevankaan. Rukoilen seurakunnan kuolleista heräämistä ja uudistumista. Totisesti viimeinen sadonkorjuu on menossa ja työmiehiä tarvitaan. Nyt on aika valmistautua ja pestä vaatteensa, olla valmiina Herramme Jeesuksen Kristuksen ilmestymiselle. Näin mustan hevosen. Enempää en aiheesta opeta. Annan vain Sanan kohdan. Te, jotka Herra on valinnut opettamaan, osaatte sen paremmin, amen.

Ilmestyskirja 6; 6:5 Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka. 6:6 Ja minä kuulin ikäänkuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: "Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä." 

Minun mielipiteeni on se, että armossaan Jumala kutsuu näiden koetusten kautta ihmiskuntaa parannukseen. Mieheni sanoo myös, että vaaka punnitaan tekojen mukaan ja annetaan kullekin kansalle ja yksilölle oma mittansa. Hän tuntee meidät ja tietää, mikä kenellekin on parasta.
Hänen hyvyyteensä luottaen,
Tule Herra Jeesus
Etsi