Rakkauden valinta

Rakkauden valinta

Rakas ystäväni Jeesuksessa Kristuksessa. Olemme ajassa, josta sanotaan; "monien rakkaus kylmenee, koska laittomuus pääsee valtaan".(Matt 24;12)

Totisesti, juuri nyt olemme suuressa vaarassa sokeutua, paatua ja katkeroitua. Olen sitä mieltä, että nyt jos koskaan on kristikunnan ymmärrettävä synnin vaarallisuus. Meidän on kertakaikkiaan kieltäydyttävä elämästä tämän maailman menon mukaan.
Televisio, elokuvat ja radiot pois! Uudet vaatteet, ulkoinen olemus ja ylpeys pois! Omat halut, toiveet ja pyrkimykset pois!

Rakkaani, meillä on vähän aikaa ja nyt on aika etsiä Kristuksen kasvoja. Nyt on aika herätä eloon ja täyttyä Pyhällä Hengellä. 
Varo, ettet vesitä Jumalan Sanaa, koska valtavirta niin tekee. He lukevat Sanaa omien mieltymyksiensä mukaan ja korvasyyhyyn etsivät opettajia. Älä antaudu siihen virtaan, vaan etsi Herraa! Hän palkitsee sinut, kun tahdot totuutta sielusi sisimpään asti. 
Meidät valtaa helposti viha ja katkeruus, kun näemme luopumuksen hedelmän seurakunnissa ja uskovien elämässä. Tai puolisomme elää maailmassa himojen mukaan. Lapsemme ovat kylmiä ja sydämettömiä. Vanhimmisto ei enää kanna huolta heikoista ja kurjista, yksinäisistä tai sääli vankeja. 
Kaikki etsivät vain omaansa, eivätkä sitä, mikä on Kristuksen Jeesuksen tahto.

Rakkaani, emme itse kykenen tähän. Meidän sydämemme on paha ja petollinen ylitse muiden(Jeremia 17)
Ainoa, mikä auttaa, on mennä polvilleen ja etsiä Jeesuksen kasvoja. Hän antaa rakkauden jälleen sydämiimme ja herättää kuolleet eloon. Rakkaudella voitamme ainoastaan ja lempeillä sanoilla saamme asian perille. Hän kääntää jopa vihamiehemme puoleemme, kun nöyrrymme valitsemaan rakkauden tien.

Jeesus sanoi, mikä on tärkeintä elämässä. Hän sanoi erottavansa lampaat vuohista. Joka palvelee rakkaudessa, on täyttänyt kaiken lain. 
Meillä ei ole lupaa kovettaa ja paaduttaa sydämiämme. Kiusaus siihen on suuri, koska on helpompaa elää turtana tämän kaiken keskellä. Rukoilen ja pyydän, että jaksaisimme pysyä rakkaudessa, nöyryydessä ja hyvyydessä Suomen Siion! Rukoillaan ennen kaikkea seurakunalle rakkautta ja yhtenäisyyttä, sillä siitä elämä ja herätys lähtee. Puhtaus, nöyryys, rakkaus ja hyvien asioiden ajattelu totuudessa. 
Käännetään katseemme Kristukseen, pois tästä maailmasta, omista teistä ja toisten pahuudesta. Me valitsemme toisin! Me valitsemme rakkauden. Ja muista rakas Jumalan lapsi, totuus voittaa aina! Uskalla valita totuus ja voit seisoa aina selkä suorassa. Valheen rakastajat kaatuvat aina ja lopulta häviävät. Mutta totuus ei pala tulessakaan ja allasi on vankka kallio, jota pitää itse Kaikkivaltias Jumala, Väkevä iankaikkinen Herramme Jeesus Kristus pystyssä. Hän tulee lopulta seisomaan multien päällä viimeisenä.
Tahdommehan seisoa Hänen kanssaan - lujana loppuun asti. Uskollisina, kaiken kestävinä, valiten RAKKAUDEN <3
Etsi