2015

Harvoin kohtaan niin Kristusta lähellä olevan, nöyrän Jumalan lapsen, joka pelkällä olemuksellaan saa innostumaan ja syttymään Jumalan rakkauden palavuuteen. Tiedäthän tunteen, kun saat olla ihmisen lähellä, joka on antanut itsensä Herralle kokonaan.

Tällaiset uskovat saavat toisetkin palamaan Herralle, tulemaan seurakuntaan kokouksiin kuuntelemaan, mitähän hän nyt tuo Jumalan valtakunnasta. Jeesuksen kaltaisuuden kuva, nöyrä, toisten alapuolelle asettuva palveleva ja kunnioittava rakkaus ihastuttaa ja saa tahtomaan samaa.

Kohtasin Herran armosta tällaisen uskovan. Löysin itsekin uuden alun ja sain nähdä toivon, jonka vain Pyhä Henki voi antaa! Jumalalla olisi niin paljon annettavaa, kun uskoisimme. Kun vain antaisimme itsemme kokonaan ja pyytäisimme olla Kristuksen kuvan kaltaisia.

Voi, kuinka olisikaan ihanaa tulla seurakuntaan, pyhien yhteyteen, kun aina yhtä innoissaan sydän täynnä rakkautta tahtoisimme toisiamme palvella ja yhdessä Herran tahtoa etsiä!

Ajattelin, kuinka olisikaan ihanaa, kun voisi rakastaa kaikkia yhtä paljon, kuin tuota palavaa nöyrää veljeä. Silloin olisi vaikeaa pysyä edes yhtä päivää poissa rukoushuoneelta. Silloin olisi helppoa rukoilla toisten puolesta! Olisi ilo tehdä kaikkea hyvää - kun minulla olisi rakkautta..

Niin, ehkä vika ei olekaan niissä vaikeissa veljissä ja sisarissa, jotka ovat vaikka minkälaisia. Joita en jaksa rakastaa tai huomata.

Ymmärsin, että ongelma olikin omassa sydämessäni. Jos rakastaisin kaikkia yhtä paljon, kuin tuota lempiveljeäni, voisin olla Kristuksen kaltainen. Voisin olla, kuin tuo veli, joka on hakenut rakkautensa Kristuksen jalkojen juuresta.

Ehkä herätys löytyisikin sydämistämme - Kristuksen jalkojen juurelta <3

 

Herra Jeesus, kiitos, että avaat sydämemme rakkaudelle. Kutsu meitä luoksesi lempeästi, suostutellen ja taivuta hellästi ristisi juurelle. Auta näkemään oma sydämen kovuus ja kylmyys. Vuodata sinne Sinun rakkautesi. Anna meille rakkautta, nöyryyttä ja palvelualttiutta. Anna intoa ja halua rakastaa toinen toistamme kuten Sinä rakastat. Amen.

Etsi