2023

3/2/2023

Sydämen muotoisia perunoita

Tervehdys rakkaat lukijat! Jumalan valtakunnan ihmeissä olemme saaneet jatkaa tänne asti ja luvassa on yhä suurempia siunauksia <3
Ely-rahoituksen myötä olemme päässeet rakentamaan olohuonetta ja uudet putket on vaihdettu taloon. Ruokakuljetuksiin on saatu kuorma-auto ja kuormat ovat kasvaneet niin paljon, että ei ole mahtunut kaikki autoon aina. Sydämelle tuli jäsenillä saada perunaa jakoon, kun on perusruoka aines. Seuraavana päivänä löytyi lahjoittaja, jolta saa hakea jatkossa perunaa, kun tarvitaan. Minuun vaikutuksen teki se, että Herra antoi sydämen muotoisia perunoita <3 ne ovat kaikki sellaisia ja se on todella suurta rakkautta! Se puhuttelee toivottavasti ruoan hakijoita ja kutsuu Jumalan rakkautta kohti. 
Spr on sulautunut kanssamme yhteen ja olemme jo käytännössä samaa joukkoa. Ihania ihmisiä, joilla on sydän paikallaan. Suuri kiitollisuuden aihe on se, että he vievät Ukrainan pakolaisia kirkkoon ja huolehtivat monin tavoin muistakin tarpeista. Asuntoja olemme saaneet tarjottua myös eniten hätää kärsiville, jotka tarvitsevat rauhaa. 
Itse olen jaksanut käydä työssä Lähihoitajana, jotta voin osallistua taloudellisiin menoihin. Kiitos Herralle, vapaaehtoisia on tullut niin paljon yhdistykselle, että minun työpanostani ei siellä enää tarvita. Samalla voin viedä Jumalan rakkautta paikkakunnan vanhuksille omalla persoonallani. Minulla on sairauksia, joiden puolesta toivon esirukousta. Niiden kanssa on hieman raskasta olla töissä. Rohkaisuksi sain hyvän työauton lahjoituksena ja muitakin välineitä, jotka ovat kertoneet minulle johdatuksesta oikeaan suuntaan. Rakas puolisoni toimii oivallisesti johtajana ja on saanut työntekijöiden luottamuksen. Hänelle onkin siunaantunut muutamia korvaamattomia työtovereita, jotka ovat Ukrainalaisia kristittyjä miehiä. Olemme rukoilleet, että he saisivat oman Raamattupiirin vetäjän. Herra on niin hyvä! Ja armollinen. Uskon, että Hän tulee huolehtimaan omistaan täydellisesti lopun aikoina. Bahmutiin asti on mennyt pari avustuskuormaa, kuten ruokaa, agregaatteja ym. 
Lopun ajan tapahtumista sen verran, että näyttää siltä, että maailma jakaantuu kristittyihin ja uskonnollisiin. Sama asia, kuin uskossa, armossa ja pelastuksessa. Se eskaloituu lopulta siihen, että kaikki jakaantuvat, kansat, yksilöt ja jokainen joutuu tekemään valinnan. Rakkaus vai laki? Armo vai oikeus? Voimme nähdä, kuinka uskonnollinen muslimimaailma, kommunistit ja pelottavan jumalakuvan omaavat ihmiset ajattelevat tekevänsä uhripalveluksen tappaessaan kristittyjä. Kun he näkevät kaiken sen synnin, saastan ja vääryyden rehottavan länsimaissa, voimme jopa ymmärtää heitä. Maailma jakautuu kahtia. Kuten Kristus Jeesus sanoi, Hän on tuonut miekan, ei rauhaa. Toiset antavat anteeksi, toiset eivät. Rakkaus jakaa ihmiset. Seurakunnissakin jakaannutaan parhaillaan niihin, joille merkitsee oma kunnia enemmän, kuin lähimmäisen rakkaus. Pieni on se joukko, joka tahtoo rakastaen palvella ilman omaa kunniaa. Kirjanoppineet ja fariseukset ristiinnaulitsivat Jeesuksen. Muistakaamme se tosiasia. Se toteutuu nyt maailmanlaajuisena vainona. Meillä on sama tehtävä, kuin Herrallamme, saada rakkuden avulla heistä mahdollisimman moni ymmärtämään armo. Siunattua kevään odottelua ja muistetaan vainottuja rukouksin <3


Etsi