Geronimo!

Geronimo!- Sotahuuto

Pitkään olen ollut Herran edessä ja kysellyt, mitä tähän aikaan kuuluu. Odotellut ja rukoillut, että palapelin palaset loksahtavat paikoilleen. Tänään sain sanan Geronimo, joka tarkoittaa sotahuutoa. Sanaa Tyyrosta ja sen kukistumisesta on tullut jo kolme vuotta ja nyt Herra aloittaa lopullisen puhdistuksen seurakunnassaan. Jokainen uskonnollinen, ylpeä ja Herraa vastaan sotiva yksilö joutuu Hänen kouluunsa ja nöyrtymään Jumalan tahtoon. Toiset pakenevat ja paatuvat, toiset eli jäännös valitsee oikein. Herra kutsuu ulos Baabelista niitä, jotka vielä kuulevat Hänen ääntään. Israel ja Juuda saavat levon sortajistaan. Heidät päästetään vapaaksi kahleista ja siteistä, joita uskonnollinen henki pitää otteessaan. 
Herra nostaa sotahuudon ja se tarkoittaa sitä, että Hän on armossaan ottamassa pois väärät turvat ja epäjumalat seurakunnastaan. Hän ei enää katsele hiljaa sivusta, vaan puuttuu epäoikeudenmukaisuuteen ja ravistelee hereille nukkuvat sielut. 
Tämä kirjoitus on tarkoitettu sinulle, rakas Jumalan palvelija, joka koet hätää seurakunnan tilasta, sen nukkuvista sieluista. Sinulle, joka yksin raadat saamatta tukea ja apua työhön. Koet olevasi yksin ja haluaisit, että toisetkin tekisivät jotain - kantaisivat oman osuutensa työstä Jumalan vainoilla. Jumala näkee penseyden, välinpitämättömyyden ja maalliset himot, joita Baabelin seurakunta kantaa. Hän näkee ne antautuneet sydämet, joita poljetaan ja käytetään hyväksi. Hän näkee, kuinka he yksin rukoilevat, surevat ja odottavat toivossa joka aamu uutta ihmettä. Hän näkee pettymyksen, joka tulee siitä, kun tänäänkään he eivät heränneet. Heidän silmänsä ovat sokeat, he nukkuvat ja kaiken sen lisäksi he vielä halveksivat niitä pieniä uskollisia. Herra ei jätä rankaisematta ylpeitä Tyyrolaisia, fariseuksia ja kirjanoppineita. Heidän työnsä jälki näkyy jo kuivuneena, hedelmättömänä maana, jossa ei elämää ole. 
Nyt rukoilemme Sinua, Rakas Isä Jeesuksen Nimessä; auta Herra, että emme kuuluisi niihin, jotka tuomiosi alle jäävät! Auta, että saisimme etsiä Kasvojasi Jeesus, kun vielä ehdimme. Vedä puoleesi ja auta tekemään parannus kuolleista töistä. Herätä sydämemme eloon ja poista kivisydän. Raivaa esteet sinun yhteytesi edestä. Anna jälleen autuutesi ilo! 

Geronimo oli apassimies, joka tahtoi kostaa perheelleen tehdyn verityön. Herra armahda minua, kun tämän sanon! Kuinka onkaan suurin este ja vastustus tullut ajasta aikaan juuri omien keskuudesta. Seurakunta, jonka tulisi rakkauden yhteydessä palvella toisiaan, tuke ja tehdä yhdessä rintamassa työtä Jumalan elopelloilla - onkin jakautunut ja noussut toinen toistaan vastaan! Herra varoittaa Sanassaan vakavasti, ettei Israelin maata saa jakaa. Ei, sitä emme saa mekään jakaa. Herra on kansansa valinnut ja tuon joukon tulisi kulkea yhdessä rintamassa edessään vain yksi tavoite - sielujen pelastus. Hyvän tekeminen ei ole koskaan kuulunut vihollisen suunnitelmiin ja jokainen joka hyvää tekee, on Jumalasta. Pahaa tekevä ei ole Jumalaa nähnyt ja joka ei veljeään rakasta. (1. Joh. 4)
Herra Jeesus, auta meitä antamaan anteeksi toisillemme. Auta meitä rakastamaan ja siunaamaan toisiamme. Anna Pyhä Jumalan pelko, että ottaisimme Sanasi vakavasti. Olkoon sotahuutomme rakkauden, ei koston puolesta! Pelastakaamme ne, jotka vielä pelastettavissa ovat! Amen

Hesekiel 28
Jeremia 50
1. Joh 4
Hesekiel 48
Psalmi 122


Etsi