11/4/2012 

 

 Ihmeiden aika ei ole ohi! Kyllä Herra on ihana ja uskollinen. Vaikka minä olisin uskoton, on Hän aina  uskollinen <3


 Ja vaikka rukoukseni ovat  pieniä ja harvoja, vastaa Hän niihin pieniinkin rukouksiin. Ja tekee niistä suuria rukousvastauksia.

 Osa lapsistani on tullut lähemmäs Jumalaa. Yksi heistä sanoo joka ilta rukoilevansa. Tahtoi rukoilla myös, että saisi täyttyä Pyhällä Hengellä. Kehotin lukemaan
Raamattua ja jatkamaan rukouksia.

 Vuosien odottaminen palkitaan, monet ovat tulossa uskoon ja Sanan siemen on itänyt sydämissä. Herra tehköön työnsä loppuun näiden ihmisten kohdalla. Kiitos ja kunnia olkoon Hänelle,  joka kaiken on tehnyt armossaan :)

 Ja vaikka olemme köyhiä, antoi Herra lapsille lasketteluloman. Jumalalle on kaikki mahdollista, sillä Hänenhän ovat kullat ja hopeat!

 Kannattaa rukoilla <3 


Kymmenen vuoden kuluttua 24/4/2022


Kaikki unelmani ovat toteutuneet. Saimme juuri Herran antaman puolisoni kanssa 1000 neliön seurakuntatilat, jossa toimii päivittäinen ruoka-apu. Kirpputorille virtaa lahjoituksia ja saamme tehdä monipuolista diakoniatyötä muutoista siivouksiin. Yhteistyö eri yhdistysten, seurakuntien ja kaupungin kanssa sujuu hienosti. Pian tulee Ukrainan pakolaisia paikkakunnalle ja he hakevat apua, sekä pääsevät toimintaan mukaan. 

Kuten psalmissa 126 sanotaan, kun Herra kääntää kohtalon, olemme kuin unta näkeväisiä, amen.

Rukoilemme tukea niin taloudellisesti, kuin esirukouksin, jotta työ voi jatkua vielä paremmin.
 

Etsi