Jumalan Henki

Jumalan Henki

Saul vainosi Daavidia koko ikänsä, koska oli itse sydämessään ylpeä ja kateus Jumalan siunauksista oli hänelle liikaa. Mutta Daavid vain siunasi vihamiestään.
Iisebel viekoitteli kuninkaan ja sai tämän tappamaan veljensä. Anastamaan vinitarhan kieroudella ja oman käden voimalla. 
Baalin alttarit kokivat häpeän Karmelin vuorella, kun Jumalan todellinen tuli paloi siellä, missä he sitä vähiten odottivat (1. Kun. 18)

Niin on tänäänkin rakkaani ja jokainen istutus tullaan koettelemaan, onko se Herrasta. Ja jokainen revitään, joka ei ole Taivaallisen Isän istuttama. Herra korottaa, kenet tahtoo ja alentaa kenet tahtoo. Mutta meillä ei ole oikeutta olla toistemme tuomareita ja arvostelijoita. Valheen henki tulee niden sydämin, jotka eivät ole totuudelle kuuliaisia. Jos sydämessä on sijaa katkeruudelle, epäuskolle tai muulle synnille - saa valheen henki täyttää sydämen. Varo veljeni tai sisareni, ettei sinua havaittaisi taistelevan itse Jumalaa vastaan. 
Sillä niin tuomitsivat fariseukset ja kirjanoppineet Jeesuksen, kun Hän hyviä tekoja tehden paransi sairaita ym. Beelsebulin hengellä niitä tekevän. Samassa luvussa on jatkossa varoitettu Pyhän Hengen pilkasta (Matt 12). 

Joh 17. luvussa Jeesus rukoilee, että HE YHTÄ OLISIVAT. Amen! Kunpa Hän saisi viimein tuon rukouksen vastauksen ja voisimme veljinä ja sisarina RAKKAUDESSA tehdä evankeliumin työtä. Ilman tuomitsemista, arvostelua ja pahan puhumista selän takana. 
Olen aina ollut suora ja rehellinen ja niin tänäänkin kerron avoimesti, kuinka sydämeni itkee Jeesuksen tähden. Hän koettaa koota meitä yhteen, siunaa, tekee ihmeitä ja odottaa sydämiemme avautumista...emmehän anna Hänen pettyä jälleen rakkaat? Emmehän...

Jumalan Henki on rakkauden, armon, yhteyden ja totuuden henki. Meidän tehtävämme on peittää toistemme syntien paljous armon mereen. Niin antoi Herra Jeesus esimerkin pestessään opetuslasten jalat. 
Tehdä yhdessä hengessä evankeliumin työtä vilpittömin sydämin. Olemme uusia luomuksia! Laittakaamme paha pois ja synti, joka niin helposti kietoo. Annetaan todellisen Jumalan Pyhän Hengen rakkauden tulen leimahtaa tuleen ja kaadetaan kaikki Baalin alttarit! 

Jäännös on pieni, mutta merkityksellinen. Valitse siis armo, totuus ja rakkaus. Anna Jumalan tuomita, sillä tuomio on Hänen. Puhdista oma sydämesi ja nöyrry, sillä jokaisen polven on kerran notkistuttava Jeesuksen Kristuksen edessä. Koettele sydämesi, koettele ja anna Jumalan koetella (Psalmi 139) ettei tiesi vaivaan veisi. 

Halleluja! Herra on hyvä! Amen, Totisesti Hän Kaikkivaltias Pyhä, Amen tule Herra Jeesus. (Ilm 22)
Etsi