2015

Sydämelleni laskeutui kirjoittaa vuosia sitten tapahtuneesta ihmeellisestä vapautuksesta. En silloin nuorena uskovana oikein ymmärtänyt itsekään, että elin saastaisuudessa. Herra paljastaa meille asioita sen mukaan, kuin kestämme niitä.

Kerran rukoillessani Herra antoi ilmestyksen. Siinä oli kaksi kukkapenkkiä; toinen puhtaan valkoisia kukkia täynnä ja hyvin hoidettu, toinen värikäs ötököitä täynnä oleva likainen kukkapenkki. Jumala kysyi lempeästi; "kumman näistä haluat?" sanoin, että tietysti tuon valkoisen ja puhtaan! Ymmärsin samalla, että Herra tahtoi vapauttaa minut niistä asioista, jotka olivat sydämelläni.
 
Alkoi taistelu. Pysyin lujana joka kerta, kun asia tuli eteeni. Jumala vahvisti minua, kun huusin apua. Yöllä vihollinen yritti saada minua unessakin tekemään syntiä, mutta Jumala antoi ihmeellisellä tavalla unen läpi minulle halun paeta sitä. Taistelin ja huusin aina Jeesus, auta!  Huusin niin kauan, että ote hellitti.

Muutamien viikkojen taistelun jälkeen pääsin irti. Voi sitä voiton päivää! Unet loppuivat, synnin polte hävisi ja huomasin astuneeni vapauteen!

Tämän kerron siksi, että sinäkin voit voittaa minkä tahansa synnin- sen vaikeimmankin Jeesuksen kanssa <3 

 Kirje Hebrealaisille 12: 4. Ette vielä ole verille asti  tehneet vastarintaa, taistellessanne syntiä vastaan,....14. Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Herraa;


 Niin, enkä ole vielä tänä päivänäkään joutunut alistumaan sen synnin orjuuteen. 
 

Etsi