Laittaisin mieluimmin toisinpäin otsikon; vaino alkaa-herätys tulee. Sillä näin se menee.

Kohta on vaarallista pitää esillä ristiä ja Herramme Jeesuksen kuvia. Maahamme ovat tunkeutuneet vihollisen joukot, eivätkä he kaihda mitään keinoja. 
Koen, että tulevat ahdistukset ajavat ihmiset kohti herätystä, joka on viimeinen. 

Miten me kestämme? Nyt on käännyttävä Herran puoleen rukouksin. On aika unohtaa muut asiat mielestä ja keskittyä vain Jumalan palvelemiseen. Me lähdemme kohta ylös! Siihen asti voi tulla tukalat oltavat. Sieluja on kutsuttava pelastukseen. Enää ei ole aikaa odottaa. Öljyä pitää olla lampussa!

Sinä, joka jo rukoilet, valvot ja teet työtä sielujen eteen; älä pelkää mitään, sillä Herra on suurempi, kuin vihollinen.  

 Jesaja 51: 12. Minä, minä olen teidän lohduttajanne; mikä olet sinä, että pelkäät ihmistä, joka on kuolevainen, ihmislasta,jonka käy niinkuin ruohon, ja unhotat Herran, joka on sinut tehnyt, joka on levittänyt taivaan ja perustanut maan, ja vapiset alati, kaiket päivät, sortajan vihaa, kun hän tähtää tuhotaksensa? Mutta missä on sortajan viha? 

 Herrassa Jeesuksessa saamme myös varman rauhan, eikä iloammekaan riistetä olosuhteista huolimatta <3

 Joh. 14: 27. Rauhan minä jätän teille: minun rauhani, sen minä annan teille. En minä anna teille,niin kuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen, älköönkä peljätkö. 
Etsi