Moni sanoo seuraavansa Jeesusta ja julistaa evankeliumia, mutta liian moni heistä tietämättään seuraa toista herraa.

Useat julistavat voimakasta, menestyvää, iloista, parantavaa ja vapaata uskoa,  joka antaa ihmiselle jumalallisen voitelun. Kaikki tapahtuu  hetkessä, sormia napsauttamalla. Ei koskaan kärsimystä. Vain uskoa, niin kaikki menee hyvin. Tällaista on valhe-evankeliumi.


 Jumala antoi esimerkin Jeesuksessa, millaista meidän uskovien, Jeesusta seuraavien vaelluksen tulisi olla. 
 
 Hän syntyi heikkona, likaiseen seimeen. Hän kasvoi tavallisessa köyhässä perheessä ja teki ruumiillista työtä elääkseen. Hän oli hiljainen, nöyrä ja palveleva.

 Seimenlapsi kuvaa täydellisesti Jeesuksen tulemista ihmiseksi, pieneksi ja tavalliseksi. Sitä, kuinka Hän tahtoi tulla samalle tasolle meidän ihmisten kanssa!
 Se kuvaa Hänen täydellisen rakkaudellista ja nöyrää luonnettaan ja  antaa meille lohdullisen kuvan Jumalan sydämestä.

 Matt 11; 29. Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne.

 Jeesus  eli koko elämänsä toisia varten-sinua  ja minua. Hän kärsi puolestamme ja antoi meille esimerkin siitä, mitä rakkaus on.

 Jeesuksen  seuraaminen on rakastamisen tie. Itsensä kieltämisen tie. Kärsimyksen tie. Uskomisen, vaikka ei näy. Toivomisen, vaikka ei mitään kuulu. Rakastamisen, vaikka sinua vihattaisiin.

 Totuus löytyy Raamatusta. Kun luet sitä vilpittömin, rehellisin sydämin. Et löydä sieltä maallista autuutta, nautinnonhakuisuutta, rikkautta tai kunniaa.

 Löydät verisen, raadellun, lyödyn ja kärsineen Jumalan Karitsan. - Seuraa Häntä.

Etsi