25/4/2014

Olin metsälenkillä ja rukoilin uudistumista, sekä paloa Herran puoleen. Sain Herralta rohkaisevan hengellisen opitunnin. Silmäni kiinnittyivät ensin puuhun, joka oli kasvanut kieroon ja teki mutkia alhaalta, sitten se oikeni ja kasvoi suorana huippuunsa. Tämän ymmärsin, että Herra ei jätä työtään minussa kesken, vaan tekee minusta suoran puun ja saan eräänä päivänä kantaa hedelmää Herralle.

Seuraavaksi näin kieroon kokonaan kasvaneen puun, joka nojasi kahta puuta vasten ja ne ikäänkuin kannattelivat tätä puuta. Käsitin hengessäni, että Herra ei hylkää näitäkään kieroon kasvaneita, vaan kannattelee ja hoitaa. Herra ei hylkää, vaikka olisit kieroon kasvanut, epäonnistunut ja heikko. Hän rakastaa ja hoitaa ja tahtoo pelastaa.

Näin myös lyhyen, pienen puun, joka oli aivan suora. Se oli katkaistu aivan pienenä, lyhyenä, vasta alkutaipaleella. Mutta sen merkitystä voit miettiä itse...

 

30/5/2014

 

On tullut aika puhaltaa pasuunaan! Tuleva aika, jossa laittomuus saa vallan ja ahdistus kasvaa, vaatii jokaista uskovaa laittamaan   turvansa Herraan kokosydämisesti.

Jyvät karsiutuvat akanoista kaiken sen pelon, ahdistuksen ja tuskan puristuksessa.

Mutta me emme ole niitä, jotka luopuvat! Me panemme uskomme ja luottamuksemme Jumalaan! Tapahtuimitä tahansa, pysytään Sanassa ja luotetaan Jumalaan.

Rakas Pyhä - nyt on tullut aika laittaa asiat kuntoon Jumalan kanssa, sytyttää lamppu palamaan ja keskittyä läheiseen suhteeseen Kristuksen kanssa.

On tullut aikalaittaapois kaikkimurheet, huolet ja maallisen ajan asiat, jotka häviävät! Keskity Jeesukseen ja evankeliumin todistukseen, pidä käskyt ja usko voimaan, jonka Herra antaa sinulle lupaustensa mukaisesti.

Herra ei pidä napisemisesta  ja nurinasta, vaan ylistyksestä ja kiitoksesta. Annetaan Hänelle kaikki kunnia! Pelko antaa kunnian viholliselle. Meidän ei tarvitse pelätä!

Herra on niiden kilpi, jotka Häneen turvaavat. Pysytään lähellä Jeesusta. Hän hakee pian omansa pois, mutta siihen astimeidän on pysyttävä USKOSSA <3 <3 <3

 

Jesaja 33: 6. Ja Hän on sinun aikojesi vakuus, avun runsaus, viisaus ja ymmärrys; Herran pelko on oleva Siionin aarre.

Psalmi 125 1. Matkalaulu. Jotka Herraan turvaavat, ovat kuin Siionin vuori: se ei horju, vaan pysyy iankaikkisesti.

Copyright ©2019 Israelinjaannos.fi, Kaikki oikeudet pidätetään