2020

2020

1/1/2020

On ihmeellistä, kuinka hengen maailma on vertauskuvallista ja täydellisessä sopusoinnussa luonnon kanssa. Kun kirkastuu Pyhässä Hengessä tuo valtava kokonaisuus, jonka Jumala on tehnyt nerokkaasti. 
Pimeään aikaan kasvit kasvavat korkeutta, koska ne tavoittelevat valoa. Niin ihminenkin kasvaa Herraa kohti koettelemuksissa etsiessään Jumalaa.  Valon lisääntyessä ne alkavat  kukkimaan ja tuottamaan hedelmää. Puut ja metsä puhuvat omaa saarnaansa. Rohkaisevat ja antavat näkökykyä Jumalan valtakunnan toimintaan. Luonto on hyvä alue käyttää vertauskuvalliseen opetukseen. Se on Herran luoma ja viisaus näkyy sen toiminnassa. 
Vertauskuvallista on sekin, että ihminen voi kylvää siemenen ja voi myös huolehtia kastelusta, mutta Herra antaa kasvun. 
Niin ihminenkin tarvitsee kaikkea sopusoinnussa;  valoa, pimeyttä, elävää vettä, kuivuutta ja omat yksilölliset kasvuolosuhteet. Toiset viihtyvät paremmin kuivassa ja varjossa. Toiset vaativat kosteampaa ja valoisampaa ympäristöä. Voisiko olla myös niin, että Jumalan lapset on Herra jakanut omanlaisiin kasvuolosuhteisiin, jotka kullekin ovat ihanteelliset? Erilaiset seurakunnat, joissa on kussakin omanlaisensa ympäristö, jossa tuntuu kodille ja omalle sielulle sopivalta kasvaa ja kehittyä Jumalan armossa. 
Täydellisesti Hän on kaiken meille valmiiksi suunnitellut. Kullekin oman yksilöllisen elämänpolun, juuri sinulle sopivan. Pienetkin seikat ottanut huomioon, koska tuntee sinut paremmin, kuin sinä itse. Ei sinun tarvitse huolehtia tai pelätä olevasi väärällä tiellä, kun vain Jeesus on sydämesi Herra. Tämä perusta kestää, vaikka sille rakennettaisiin vajavaisesti ja eri tavalla. Se on suurta armoa! 
Ei Hän tahdo meitä mihinkään muottiin sulloa tai tehdä meistä robotteja, vaan rakkaus antaa avaran tilan kasvaa. Ainoa tärkeä on rakkautena vaikuttava usko <3

2/1/2020

Tuokaa ne minulle. Matteuksen luvussa 14. Jeesus auttaa opetuslapsiaan ymmärtämään vertauksella leivistä, että Jumalan Sana ei lopu heiltä kesken. Rakas Herran palvelija, joka olet kutsuttu ruokkimaan lampaita. Sinulla on jo kaikki, mitä tarvitaan pyhään tehtävääsi. Se, mitä sinulla on, vie se Herralle Jeesukselle. Hän moninkertaistaa sen ja antaa yllin kyllin lisää! Ja koska Hän itse on sinut kutsunut, on Hän luvannut pitää huolen siitä, että työvälineesi riittävät. Pietarille Hän sanoi, tule tänne ja kehoitti kävelemään veden päällä Jeesuksen luokse. Nyt Hän kehoittaa sinuakin astumaan uskossa Hänen lupaustensa päälle. Tee työsi ja ole urhea sotilas! Tulet huomaamaan, että sinulta ei lopu armon Sanaa tai voimaa työhön. Lähettäjämme on itse kaikkivaltias Jumala, jolle on kaikki mahdollista. 
Toinenkin ajatus tuli mieleeni pari päivää sitten, ikäänkuin ilmestyksenä. Se oli kaunis ja vapauttava, kuten ilmestys yleensäkin. Tiedämme monesti asioita ymmärryksellä, mutta kun saamme siitä hengen näyn, kokemuksen, joka yltää sieluun asti, se vaikuttaa vahvasti ja muuttaa. Pohdin ja murehdin ympärilläni olevia ihmisiä. Olin jo ottanut aikamoiset kantamukset selkääni ja koetin itse ratkaista ongelmia. Yhtäkkiä tajusin, että ei minun tarvitse miettiä lainkaan sellaisia! MINÄ SAAN RAKASTAA. Tämä ihana ajatus täytti sydämeni, sieluni ja tunsin vapautuvani kaikesta murheesta! Minä saan rakastaa, koko sydämestäni. Minun ei tarvitse ottaa vastuuta toisten valinnoista tai pahojen ihmisten päätöksistä. Ei, minä saan vain rakastaa ja auttaa sydämeni kyllyydestä. Herra on se, joka huolehtii muista ja ohjaa heidän tietään. Hän tuomitsee ja alentaa tai ylentää, kenet tahtoo. Hän pitää huolen heikoista, kärsivistä ja lannistetuista. Mutta meidän tarvitse vain rakastaa! Sinäkin rakas palvelija, luota siihen, että sinulle annettu pyhä tehtävä tässä ajassa on vain rakastaa vapaasti lähimmäistä. Älä mieti, onko toinen sen arvoinen! Anna Jumalan tehdä ne päätökset. Kuuntele sydäntäsi ja rakasta. Julista evankeliumin ilosanomaa! Sillä rakkaus on se, joka vetää puoleensa sieluja. Siunattua sadonkorjuuta!


12/1/2020


Rakkaat veljet ja sisaret! Erikoinen asia tapahtui muutama päivä sitten. Sain itse marraskuussa vuonna 2009 unen, jonka profetaalinen näky on toteutunut aikoja sitten täydellisesti. Se oli helposti tulkittavissa ja selkeä. Ihmeellistä tässä kaikessa on se, että toinen uni annettiin puolisolleni. Tämä uni annettiin 10.1.2020. Koemme molemmat, että se vain vahvistaa yhteistä palvelutehtäväämme ja avioliittoamme. Tämä vahvistaa monia asioita ja tekee yhtenäisen kokonaisuuden kokemistamme asioista. Molempien sydämellä on yhdistää Kristuksen ruumista ja hajottaa raja-aitoja. Vihollisen rakentamat näkymättömät aidat ja oppiriidat, jotka ovat vaikuttaneet kristikansaan kauan, tulisi rakkauden tähden saada poistumaan. Evankeliumi ja sen ilosanoma tulisi olla tärkein asia ja ainoa vaikuttava tekijä yhteistyössä. 
Jätämme rakkaat teidän arvioitavaksenne ja koeteltavaksenne nämä unet. Itse pohdimme vielä varmasti kauan sen viestiä. Se on kerrottu hyvin yksinkertaisesti ja pelkistetysti (profetiat ja unet sivulla), jotta sinä lukija voit itse arvioida sen sydämessäsi. Antakoon Pyhä Henki meille kaikille viisautta ja ennenkaikkea rohkaisua tämän kautta! 


13/1/2020


Löysin vihdoin vanhasta antikvariaatista vanhan c-kasetin, jossa oli puhetta evankeliumista ja vanhoja ylistyslauluja. Riemulaulu! Totisesti, se oli oikea riemulaulu ja miten ihanasti matka taittui kuunnellessa tuota kasettia! Valtava ilo ja Pyhän Hengen täyteys valtasi, niin minut kuin miehenikin. Nykyisin tuo vanha vinkuva Mazda on meille molemmille se paras auto, koska siinä on kasettisoitin. Pohdimme rukoillen yhdessä, kuinka seurakuntakin olisi täynnä iloa ja pyhää Henkeä, kun palaisimme takaisin vanhaan kunnon evankeliumiin. Harvoin enää kuulee puhdasta, yksinkertaista evankeliumia. Ihminen on yrittänyt parannella ja tehdä siitä nykyaikaista, helppoa ja mukavaa. Välillä ihan kiivautta nostaa, kun näkee, kuinka maailma on tunkeutunut seurakuntiin ja vesittää koko kauniin pelastuksen. Vaikka kuinka koetamme saada lisää, parempaa, hienompaa ja koreampaa, emme me siihen tyydy. Ihminen tahtoo aina lisää. Siksi Herra olikin viisaampi ja antoi yksinkertaisen, mutta väkevän evankeliumin! Se toimii parhaiten, kun emme yritä mitään. Laskemme aseemme ja olemme omia itsejämme, pelkistettyjä pieniä Jumalan lapsia. Monesti se kaikkein tavallisin, hiljaisin ja arin todistus on vaikuttavin. Vanha virsi, joka on sydänverellä kirjoitettu. Se vanha ja tuttu Raamatunkohta, jonka osasit ulkoa, mutta joka herää Pyhässä Hengessä väkevään loistoon antaen paljon enemmän, kuin yksikään hieno Raamattutunti visualisointeineen. 

Mieheni sanoi aamurukouksen päätteeksi sanoja taivaasta. Kirjoitin ne ylös ja koetan muotoilla ne edes jollain tavalla yhtä kauniisti. Usko tulee kuulemisesta ja näin sen tulisi tänäänkin olla! Nykyisin katsotaan ja näkemisen kautta paljon toimitaan kristillisissä piireissä. Mutta sydän ei voi silloin nähdä sitä omalla herkällä tavallaan. Tulisi enemmän puhua ja yhdessä keskustella Hengessä. Kokoontua yhteen ja rukoilla, sillä näin rakennutaan ja vahvistutaan. Ja vain kaksi kiveä lyö kipinää, ei yksi saa tulta syttymään. Rakkaat! Kokoontukaa rukoilemaan ja lukemaan Sanaa iltaisin toistenne luokse. Laittakaa netit ja puhelimet pois. Elämä on todellista, se on oikeaa ja se on yhteyttä uskovien kesken. Mikään jano ei sammu, kuin uskovien yhteydellä. Ei sitä voi keinotekoisesti tuoda television kautta. Toki ne ovat paikallaan välillä ja niillä on oma arvonsa, varsinkin yksinäisille vanhuksille. Nuoret tarvitsevat paljon opetusta ja kokouksia, joten tarjontaa tulee ollakin. Mutta, ei ole mitään parempaa, kuin alkuperäinen todellinen uskovien yhteys, jossa rohkaisten ja toisten taakkoja kantaen armolahjat vapaasti toimien voimme rakentua yhteisestä uskosta! Tiedättekö, kaipaan niitä rukouskokouksia aikoinaan, jossa sai tuntea taivaan läsnäolon. Missä kitara soi ja elävä usko täytti sydämen. Uskon, että en ole ainoa, joka sitä kaipaa...tehdään se yhdessä. 
Oman seurakunnan lampaista huolehtiminen, joka kuuluu työksi ainoastaan mikäli siihen on kutsuttu. Tiedon paljouden tähden eksyvät paimenet tänään arvostelemaan toisia ja osallistuvat näin sellaiseen, mikä ei heille kuulu. Aika menee hukkaan ja omat lampaat ovat heitteillä. Ei sinun tai minun tarvitse koko maailmaa pelastaa, vaan ollaan uskollisia siinä vähässä, joka meille on uskottu <3

18/1/2020


Olemme avanneet kannatustilin Sinunseurakuntasi yhdistykselle. Ilman tukea on mahdotonta tehdä kaikkea sitä hyvää, mitä olemme suunnitelleet. Yhteistyötä olemme odottaneet lähes vuoden ja odotamme uskossa edelleen.
Jos koet haluavasi tukea kristillistä avustustyötä ja rohkaisevaa seurakuntatyötä, voit käydä www.sinunseurakuntasi.fi sivulla liittymässä kannatusjäseneksi. Jos haluat jollain muulla tavalla osallistua palvelun toimintaan, ota suoraan yhteyttä haluamallasi tavalla. 
Herra johdattakoon ja tapahtukoon Hänen tahtonsa. Siunausta palvelutyöhösi <3
(c)2019, All Rights Reserved
Kävijöitä yhdeensä: 28745