Sana 2019

Armon vuosi 2019 Sanaa sydämeltä

Rakkaat sisaret ja veljet. Kiitos esirukouksistanne ja tuestanne yhteisellä matkallamme! Israelin jäännös jatkaa matkaansa ja Herra on ollut uskollinen! Elämän koettelemukset ovat muovanneet meistä Jumalan lampaista toivomme mukaan hänen tahtonsa mukaisia. Vielä on edessämme paljon työsarkaa ja selviämme siitä yhteisellä rakkaudella ja Pyhän hengen voimalla. Herran tiet ovat niin paljon korkeammalla, kuin meidän ajatuksemme. Armo pysyy kuitenkin muuttumattomana ja siitä saamme ammentaa taisteluissamme aina uutta voimaa ja uskoa.
Sydämemme täyttää hätä seurakunnan tilasta ja sielujen pelastuksesta. Heikkojen ja langenneiden veljiemme, sekä sisartemme tukeminen, nostaminen ja kantaminen on yhteinen työmme. Herra antakoon meille iloa, intoa ja voimaa! Herra pukekoon meidät rakkauden hengellä ja totuuden rohkeudella.  

Rukous; Kiitos Jeesus tästä armon päivästä. Kiitos anteeksiantamuksesta. Kiitos sanastasi, josta saamme voimaa ja rohkaisua. Kiitos huolenpidostasi. Auta nukkuvia heräämään, huolettomia havahtumaan, heikkoja uskomaan ja langenneita palaamaan. Rohkaise kansaasi ja nosta palvelijasi uuteen voimaan. Anna intoa ja viritä palavaksi armolahjat. Auta erottamaan totuutesi ja pysymään puhtaassa Sanassasi. Anna rakkautta toisiamme kohtaan ja auta valvomaan sydämemme tilaa.


2/8/2019

Psalmin 40 sanoin; en salaa armoasi suurelta seurakunnalta. Tahdon kertoa Herran töistä ja muutoksista, joista sydämellemme on tullut. Päätimme yhdessä poistua sosiaalisesta mediasta Pyhän Hengen kehoituksesta. Siitä on seurannut pelkkää hyvää! Rukouselämämme on kohentunut ja olemme päässeet kuulemaan paremmin Jumalan äänen ja saaneet ymmärrystä ajan hengestä. Netti on vihollisen verkko, johon hän tahtoo vangita uskovat. Aika kuluu netissä mukavasti ja sielujen pelastus tyystin unohtuu. Kuinka vaarallista se onkaan ja miten helposti unohtuu pääasia; Jumalan palveleminen. Kirjoitamme ainoastaan tähän sivustoon ja täältä saa kopioida vapaasti ja jakaa, mikäli kokee hengellisesti rakentavaksi ja rohkaisevaksi kirjoituksen. Tarkoitus onkin rohkaista edelleen toisiamme kotimatkalla. 
Olemme myös havainneet, kuinka pienet asiat varastavat huomion ja ajan. Pyhä Henki tahtoisi puhua ja ohjata, johdattaa omiaan. Se vaatii kuitenkin muun maailman sulkemisen ympäriltään. Parasta, mitä tämän päivän uskova voi tehdä, on laittaa tietokoneensa kiinni ja lähestyä hiljaisuudessa Herraa. 
Olemme saaneet elää Jumalan ihmeellisessä siunauksessa ja johdatuksessa edelleen. Pyhä avioliittomme on todella siunattu ja täydellinen. Joka päivä ihmettelemme, kuinka valtava rakkaus ja armo Herrallamme on. Kaksi rikki revittyä, kärsinyttä ihmistä saa lopulta löytää ystävänsä. Sydämellämme on seurakuntatyö ja rukoilemme sen puolesta päivittäin. Johdatusta ja ihmeitä tarvitaan. Kiitämme kaikkia teitä rakkaat, jotka rukoilette puolestamme! Olette siunauksemme kohteita ja suuren kunnioituksen ansainneita. Kiitos Jumalalle uskollisista esirukoilijoista!
Armahdusanomus odottaa käsittelyä ja olemme pitkään odottaneet päätöstä. Rukoillen eteenpäin ja uskoen Herran ihmeisiin. Olemmehan ja tahdommehan rakkaat olla Joosua ja Kaaleb, jotka uskoivat! Hallelujaa! Jumalalle on kaikki mahdollista. Siunausta tulevaan syksyyn sinulle, joka luet tätä. Herra Jeesus olkoon kanssasi! Amen

4/8/2019

Miten ihanat ovatkaan ilosanoman tuojan jalat! Moni uskova on tänä päivänä kylmällä paikalla. Taistellen syntiä vastaan, heikkona ja pelokkaana. Etääntyminen kristuksesta polttaa sydäntä ja tuska valtaa hetkittäin kun tilansa tunnistaa. Muistot entisestä ajasta, jolloin oltiin palavasti uskossa ja lähellä Herraa tulevat mieleen. Kaipaus takaisin on välillä suurempi ja toisinaan pienempi. Emme tiedä, miksi jumala sallii usein pitkiäkin aikoja tällaista kylmyyttä. Rukoukset tuntuvat kaikuvan tyhjille seinille ja taivas on kuin vaskea. silti sydän tietää, että Herra ei hylkää, eikä jätä. 
Armossa on kasvettu ja tunnetaan Herra. Luotetaan pelastukseen, vaikka itsessään tunnetaan pelkkää epäonnistumista. Näin on Herra usein lapsiaan kasvattanut. Ehkä jollakin on ollut liian ylpeä sydän ja on paisuttu. Toisella on mennyt tie mutkaiseksi ja on eksytty suoralta polulta. Yhtä kaikki, olisiko tämä Jumalan tapa kutsua oikealle tielle ja muistuttaa siitä, mikä olikaan tärkeintä? 
Kylmällä paikalla olo herättää ajattelemaan. Miksi näin Herra? Odotukset ovat muuttuneet epätoivoksi, usko vaihtunut epävarmuuteen ja  into kadonnut jonnekin. Ei oikein tiedetä, miksi näin on käynyt ja miten tänne on jouduttu...silti, armoaan Hän ei ota pois. Kiitos Herralle, joka on uskollinen! Vaikka me olemme uskottomat, ei Hän itseään kiellä. Saamme tulla takaisin. Hän odottaa, kunnes sydämemme on valmis. Silloinkin, kun ei toivoa tunnu olevan, uskotaan ja ojentaudutaan sen mukaan, kuin Sana sanoo. Psalmissa 89 Jumala lupaa, että kurittaa vitsalla meitä synneistämme, mutta ei koskaan ota armoaan pois, halleluja! 
Rukoilin itsekin tuskaisena odottaen uudistusta kylmälle sydämelle, rakkautta Jeesukseen, kuten ensirakkaudessa. Murruin kyyneliin, kun sain Sanan, joka antoi jälleen uuden toivon; 

Sakarja 3;  Ja hän näytti minulle ylimmäisen papin Joosuan seisomassa Herran enkelin edessä ja saatanan seisomassa hänen oikealla puolellaan, häntä syyttämässä. 3:2 Ja Herra sanoi saatanalle: "Herra nuhdelkoon sinua, saatana. Nuhdelkoon sinua Herra, joka on valinnut Jerusalemin. Eikö tämä ole kekäle, joka on tulesta temmattu?" 3:3 Ja Joosua oli puettu saastaisiin vaatteisiin, ja hän seisoi enkelin edessä. 3:4 Niin tämä lausui ja sanoi näin niille, jotka seisoivat hänen edessänsä: "Riisukaa pois saastaiset vaatteet hänen yltänsä." Ja hän sanoi hänelle: "Katso, minä olen ottanut sinulta pois pahat tekosi, ja minä puetan sinut juhlavaatteisiin." >> Jakeen lisätiedot 3:5 Minä sanoin: "Pantakoon puhdas käärelakki hänen päähänsä." Niin he panivat puhtaan käärelakin hänen päähänsä ja pukivat hänet vaatteisiin. Ja Herran enkeli seisoi siinä.

Rakkaat, meillä on aina toivo Herrassa Jeesuksessa! Ei ole niin syvää kuoppaa tai suurta syntiä, josta ei Hänen rakkautensa meitä armahtaisi. Niin kauan, kuin hapuilet ja huudat Herran puoleen, voit olla varma, että hän tahtoo sinua auttaa ja nostaa ylös. Jumala on rakkaus ja rakkaus on suurin. Psalmi 36; 6. Herra, sinun armosi ulottuu taivaisiin, sinun totuutesi pilviin asti. 
Amen. Ymmärrätkö? Totuus ulottuu vain pilviin, mutta armo taivaisiin asti! Hallelujaa! Tänäänkin saat luottaa lupaukseen; joka syntinsä tunnustaa ja hylkää, saa armon. Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme Nimessä saat uskoa syntisi anteeksi.

7/8/2019

Ole valmis taistelemaan!

On hienoa, kun innostumme palvelemaan Herraa ja aloitamme rukoustaistelun. On upeaa, kun viimein ymmärrämme tehtävämme maan päällä ja saamme hädän sieluista. Usein kuitenkin käy niin, että vihollinen nousee samoin tein vastustamaan ja alkaa painamaan alas. Tulee kaikenlaisia pieniä vastoinkäymisiä ja ongelmia. Silloin ei pidä säikähtää, vaan jatkaa! Uskoen ja luottaen Jumalan voimaan varjella meidät jatkamme rukousta. 
Rukous on aloitettava siitä todellisuudesta, jossa olemme juuri tällä hetkellä. Ensin pyydämme voimaa rukouksen aloittamiseen, sitten jatkamiseen ja siinä pysymiseen. Saamme niittää lopulta, kun emme väsy. Rukousvuorelle kiipeäminen on raskasta, koska henkivallat vastustavat usein masennuksella, ahdistuksella ja väsymyksellä. Näiden yli kun pääsemme periksi antamatta, saamme nähdä ihmeellisiä asioita. Jumala ilmestyy ja puhuu. Näkökykymme avautuu ja saamme ymmärrystä taivaasta. Älkäämme siis lannistuko kesken rukoustaistelun! 
Olemme kaikki nähneet monia uskovia, jotka pyrkivät heti pois, kun vaikeuksia tulee. Moni etsii vapautusta ja pelkää kärsimystä. Emme olisi halukkaita luopumaan mukavuudesta ja kuolemaan itsellemme. 
Kuitenkin, kun katsomme tätä lyhyttä elämää ja sen tarkoitusta, ymmärrämme, että se on pieni hetki vain. Ikuisuus on loputon ja kestävä. Ajatelkaamme niitä rukousvastauksia, joita saamme taivaassa katsella! Voittoja joita näemme jo tämän elämän aikana; kääntyneet, pelastuneet, palanneet ja nousseet rakkaamme ovat sen arvoisia. 

Kiitos Herra Jeesus, että autat meitä laskemaan päivämme oikein. Auta näkemään Jumalan valtakunta ja sen todellisuus. Auta taipumaan kärsimykseen toisten vuoksi ja tekemään tahtosi. Kiitos, että saamme palvella omassa muurinaukossa ja yhteisessä rintamassa. Herätä nukkuvat! Auta valvomaan ja palvelemaan. Viritä armolahjat palaviksi ja sytytä jälleen rukousalttarimme. Hallelujaa! Herra antaa kansallensa väkevyyden ja voiman, amen.

13/8/2019

Epäonnistuminen

Et olisi ikinä uskonut, että sinulle käy näin. Et olisi halunnut sitä, mutta sinä vain lankesit. Hitaasti hiipien tuli tuo kompastus ja lopullinen kaatuminen. Et voinut mitään, etkä edes tajunnut sitä. Nyt kadut ja vaikeroit. Pyydät Herralta anteeksi päivästä toiseen. Kuljet kumarassa ja pää painuksissa. Ajattelet, että kaikki on ohi. Se on mennyttä. Ihmettelet, missä on se voima, joka sinulla oli? Miksi näin kävi ja mitä teit väärin? Näet itsessäsi vain huonoa ja syntiä. Näet, kuinka mahdotonta on auttaa itseään. Olet avuton ja peloissasi. 
Huudat Herraa avuksi ja hetkittäin koet Hänen läsnäolonsa, tiedät, että Hän ei hylkää. Hetkittäin iloitset armosta, mutta jokin estää..et voi antaa itsellesi anteeksi. Ylpeytesi ei kestä epäonnistumista, ihmisyyttä ja heikkoutta. 
Herra tiesi kuitenkin jo etukäteen, että tulisit lankeamaan. Hän valitsi sinut sittenkin. Hän tiesi jokaisen päiväsi ja näki, kuinka tuskailet syntisi kanssa. Hän odotti, että tulisit takaisin ja uskoisit Hänen jo pelastaneen sinut. Kyllä, tästäkin synnistä! Siitäkin kauheimmasta! Siitä, jota et voi antaa itsellesi anteeksi. Sitä armo juuri on. Jumalan rakkaus syntistä kohtaan, joka kauhistuu itseään ja pahuuttaan. Sinun tuskasi on todistus elävästä omastatunnosta. Se on todistus siitä, että Jumala vetää sinua puoleensa ja tahtoo antaa anteeksi. Anna siis itsellesi myös anteeksi, sillä et voi muuttaa enää tehtyä tekemättömäksi. Saat tänään aloittaa alusta, nousta ylös ja kiittää Herraa Jeesusta, joka kantoi syntisi, ne viimeisetkin. Hän tahtooa, että unohdat menneet ja katsot Kristukseen! Hänen armonsa on todellinen ja Hän on uskollinen. Hän tahtoo antaa uuden mahdollisuuden. Rakkaani, sinä olet saanut syntisi anteeksi <3

14/8/2019

Armotalousaika

Herramme Jeesus tuli konkreettisesti näyttämään Israelin kansalle, mitä sydämen laki pitää sisällään. Kirjaimen kuolettava vaikutus oli näkyvissä ja ihmiset elivät taakoitettuina, peloissaan ja lain alla. Luukkaan evankeliumin 6. luvussa Jeesus koettaa saada ihmisiä ymmärtämään lain sydämen ja sen todellisen tarkoituksen. 
Rakkaus on lain täyttymys ja siihen meidät on kutsuttu. Paljon turhaa kärsimystä on seurannut lainopettajien ja omavanhurskaiden sälyttäessä raskaita taakkoja heikkojen päälle. Korkealta on helppo huudella ja antaa ohjeita. On helppoa lyödä alas ja tuomita, mutta kuinka olikaan oma laita? Mieheni sanoi hyvin, kun häntä arvosteltiin tuomiostaan; jos kaikkien ihmisten teot lukisivat lehdessä kaikkien näkyvissä, kuinka moni kehtaisi enää puolustella hyvyyttään? Luulisin, että aika moni painaisi päänsä alas ja häpeäisi syvästi. Kuitenkin, kaikki mitä lehdessä lukee, ei ole totta. Näin meidän tulisikin antaa lähimmäisemme Sydänten Tutkijan arvioitavaksi.
Jumala on kutsunut meidät kristityt rakastamaan, antamaan anteeksi ja rohkaisemaan toisiamme. Elämä on tarpeeksi monimutkaista ja vaikeaa ilman, että seurakunnan sisällä vaaditaan ihmiseltä jotain, mitä hän ei pysty, eikä jaksa kantaa. Niin, mitä jos heittäisimme verkot toiselle puolelle venettä? Alkaisimme toteuttaa lähimmäisiämme kohtaan ehdotonta rakkautta ja nostamaan heitä, kantamaan ja rohkaisemaan. Jokainen ihminen itse kyllä valitsee sydämessään joko oikean tai väärän. Uskon, että suurin voima on rakkaus. Se on ainoa, joka muuttaa ihmistä ja antaa tilaa kasvaa. 
Fil. 4. luvussa kehoitetaan myös ajattelemaan aina hyvää. Hieno ajatus! Kun ajattelemme aina hyvää, ojentaudumme sen mukaan ja sydämemme ojentautuu hyvään. Turha arvostelu ja vikojen etsiminen ei rakenna ketään. Se vain masentaa ja vie lain alle. 
Emmehän rakenna hiekalle, omien tekojen varaan. Rakkaus rakentaa ja meidän tulisi etsiä ennen kaikkea Jumalan vanhurskautta. David Pawson sanoi hyvin tv7 ohjelmassa; vaikeinta on saada hyvät ihmiset uskomaan evankeliumi. Tehkäämme siis parannusta niin hyvistä, kuin huonoista teoistamme. Armosta elämme ja armossa kuolemme. Usko pelastaa ja Herra tuomitsee. Ei Paavalikaan uskaltanut tuomita itseään, vaan jätti sielunsa oikealle Tuomarille. 
Vain yksi vanhurskaus kestää ja se on Jeesuksen Kristuksen meille lahjaksi antama. Tätä meidän tulee julistaa ja suoda se myös jokaiselle vajavaiselle, heikolle ja syntiselle ihmiselle. 
Kaikki tarpeellinen tieto on yhdessä lauseessa; "Ja niinkuin tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää niin myös heille."
Siunausta Herrassamme Jeesuksessa Kristuksessa rakkaat <3

Sydämen murtuminen

Paadutamme itseämme elämän vaikeissa myrskyissä huomaamattamme. Kovetamme itsemme ja turvaudumme kiireen tuomaan helpotukseen. Toisilla työ, jatkuva touhuaminen tai lääkkeet ovat korvikkeita, joilla suljetaan todelliset tunteet. On helpompaa olla, kun ei tunne mitään. Siksi Jumala joutuu usein pysäyttämään sairauden avulla, jotta ihminen joutuisi kohtaamaan itsensä ja tunteensa. Kun ei pääse enää pakenemaan ja turruttamaan itseään, tulee hetki, jolloin sydän alkaa avautua ja murtua. Ellei sitä päästä ulos, alkaa masentaa ja ahdistaa. Saattaa tulla paniikinomaisia tuntemuksia, kuten hengenahdistusta ja allergisia oireita. Tunteet on vain kohdattava. 
Rohkaisen sinua nyt luottamaan ja uskomaan Jumalaan ja siihen, että uskallat murtua Hänen edessään. Hän tahtoo tehdä sydämesi eläväksi ja tuntevaksi. Täyttää rakkaudella ja sitä ei tarvitse pelätä. Hän tekee kaiken hallitusti ja huolehtii, että kestät sen. Jos käytät jotain lääkkeitä masennukseen tai ahdistukseen, ala pikkuhiljaa vähentämään niitä. On tervettä tuntea ja tunteiden hallintaan oppii pikkuhiljaa! Jumala on luonut meille tuntevan sydämen ja se on paras työväline myös evankeliumin eteenpäin viemisessä ja omassa palvelutyössäsi. Älä pelkää rakastaa <3
Psalmi 114; 8. joka muuttaa kallion vesilammikoksi, kovan kiven vesilähteeksi.
Herra Jeesus voi muuttaa kovan sydämesi ja tehdä siitä elävän lähteen!

10/9/2019

Hänessä - Jeesuksessa Kristuksessa täyttyy kaikki meidän tarpeemme. Usein erehdymme kuvittelemaan, että jokin tämän ajan asia voisi tuoda onnea ja iloa. Kyllä ne hetkeksi tuovatkin, mutta kun eksymme tarpeeksi pitkälle Herran läheltä, huomaamme taas olevamme murheellisia. Maailman nautinnot ja ilot ovat kestämättömiä ja hetkellisiä. Ne haihtuvat, kuin valhe ilmaan ja jättävät tyhjän aukon sydämeen. 
Yhä uudelleen huomaamme, kuinka vain ja ainoastaan Herra Jeesus voi antaa elämään sisällön ja autuuden, joka kestää! Totisesti ainoa ilomme on olla Herraa lähellä. Jos sydämesi on tänään murheellinen ja olet masentunut, lähde takaisin Jeesuksen luokse. Hän odottaa sinua ja antaa jälleen rauhansa sinulle. Se armon lepo ja yltäkylläisyys, joka on Hänessä, voittaa kaiken. Olivat olosuhteesi mitkä tahansa, Hän nostaa niiden yläpuolelle. Kaikki kurheesi Hän kantaa ja rakkauden henki saa vallata sinut. Uskossa lepääminen on paras tapa miellyttää Herraa! 
Psalmi 87; 7. Veisaten, karkeloiden sanotaan: "Kaikki minun lähteeni ovat sinussa". 

Rukous: Herra Jeesus, anna anteeksi syntini ja että etsin onnea muualta, kuin sinulta. Huomasin jälleen, että Sinun luonasi on kaikki autuus ja onni. Tule luokseni ja anna minun olla kanssasi joka hetki. Tarvitsen vain Sinua. Kiitos, että saan luottaa rakkauteesi ja hyvyyteesi tänäänkin. Kiitos armosta ja Jumalan valtakunnan ihmeestä. 
Kiitos rakkaudesta! Amen

25/9/2019

Menimme naimisiin 13.9.2019 ja saimme viettää yhdessä aikaa kiittäen Jumalaa siunauksista. Yhteinen taipaleemme Salon pariskuntana sai vihdoin alkaa! Juuri ennen hääpäiväämme saimme tiedon tasavallan presidentiltä, että armahdusta ei myönnetä. Olimme surullisia, mutta luotamme Herran johdatukseen kaikessa ja näemme tässäkin asiassa valoisan puolen. Periksi ei anneta ja jatkamme samoissa suunnitelmissa eteenpäin Jumalan valtakuntaa rakentaen. Hengellinen työ Ypäjällä on ottanut aimo harppauksen, joka on tärkeintä. Olemme kokoontuneet Ypäjän seurakunnan tiloissa ilosanomapiirissä yhteistyössä evankelisluterilaisen kirkon kanssa. Yhteytemme on ollut hedelmällistä ja uskomme sen jatkuvan rakkauden rakentavassa ilmapiirissä. Olemme iloisesti yllättyneitä, kuinka paljon osanottajia on ollut pienessä kylässä kokouksissa! Harvoin edes suurissa seurakunnissa on sellaista määrää paikalla. Sydämen usko Kristukseen todella kantaa kirkkokunnasta riippumatta ja Jeesuksen seuraaminen onnistuu Pyhän Hengen yhteyden kautta hienosti kaikkien Jumalan lasten kesken. 
Olen saanut käydä myös vanhusten luona hoivakodilla lohduttamassa ja rohkaisemassa. Kaiken kaikkiaan Ypäjän hengellisen työn ovet ovat avautuneet suloisesti ja esteettömästi. Valtava ilo ja riemu yhteisestä uskosta olkoon kanssamme ja antakoon voimaa tuleviin haasteisiin. Sielujen voittaminen ja pelastus tärkeimpänä päämääränä sydämissämme saakoon kantaa ja olkaamme toivossa kestäviä. Vielä työmme palkitaan ja koko Suomen Siion saa uudistua Herran voimassa. Rukouksilla on valtava voima ja toivomme, että sinäkin jaksaisit muistaa rukouksin meitä ja Ypäjän herätystä. Herran aikatulut ovat aina täydelliset ja niihin luottaen jatkamme rukousta ja opetellaan kuuntelemaan jumalan ääntä yhä enemmän. Hän tahtoo johdattaa ja avata sinullekin tien siihen suunnitelmaan, joka Hänen täydellisessä aivoituksessa on iäti ollut sinua varten. Usko on luja luottamus siihen, mitä toivomme ja mitä emme näe. Ojentautuen sitä kohti. Siunattua syksyä sinulle rakas lukija. Ole rohkea ja tee työsi loppuun asti. Herra kyllä ymmärtää hetkellisen heikkoutemme ja avuttomuutemme, mutta Hän tahtoo aina antaa uuden voiman! Lähestykäämme Herraa ja Hän lähestyy meitä. Anokaamme hengellistä näkökykyä ja Jumalan valtakunnan toteutumista elämässämme. Rakkaudessa eteenpäin <3

15/10/2019 

Saimme jälleen herätä uuteen armon aamuun! Kiitos Jumalan, joka on antanut tämän päivän. Saamme huutaa Häntä avuksemme elämän myllerryksessä ja luottaa, että Hän vastaa. Vaikka vuoret kaatuisivat päällemme ja pelot ahdistaisivat, yksi kestää aina; meillä on toivo Jeesuksessa Kristuksessa! Kääntykäämme tänäänkin Hänen puoleensa ja odottakaamme uutta voimaa, iloa ja kirkastusta pelastuksen ihanuudesta. 
Psalmissa 91 on ihana lupaus; 14.-16. "Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni, Hän huutaa minua avuksensa ja minä vastaan hänelle, minä olen hänen tykönänsä, kun hänellä on ahdistus, minä vapahdan hänet ja saatan hänet kunniaan. Minä ravitsen hänet pitkällä iällä ja suon hänen nähdä antamani pelastuksen."
Tämä psalmi on täynnä lupauksia pelastuksesta kaikilta elämän vaaroilta. Siinä on kaikenkattava henkivakuutus. Uskomme ja luotamme siihen, että Herra pitää Sanansa ja on uskollinen. Vieläpä Hän on ennen kaikkea uskovien Vapahtaja! Hän kuulee lastensa huudot ja tahtoo auttaa. Hän pääsee sydäntemme lukkojenkin läpi, sen lihamme epäuskon ja pelon muurin läpi, joka meitä niin usein kahlitsee. Kuitenkin Hän itse on se, joka vetää meitä puoleensa ja samme uskoa, että kun Hän vetää, tahtoo Hän myös vapauttaa. 
Rukous; Herra Jeesus. Näet tänäänkin tuskani ja murheeni. Näet epätoivon ja vaivan, joka painaa minua alas. Minun on vaikea nähdä pelastusta ja uskoa se kohdallani vielä todeksi. Kiitos kuitenkin, että Sinä, uskon alkaja ja täyttäjä luot minuun jälleen uuden vahvan Hengen. Jään odottamaan sitä kiittäen tästäkin päivästä. Sillä sinä olet tehnyt minulle hyvin ja voin luottaa nerokkaaseen kasvatussuunnitelmaasi. Tiedän, että jälleen tieni kirkastuu kirkastumistaan näissä ahdingoissa ja saan iloita ristin työstä uudelleen. Kiitos Herra, minun voimani ja kilpeni. Kiitos siipiesi suojasta, jossa saan levätä. Kiitos armostasi, joka kestää iankaikkisesti! Amen <3


(c)2019, All Rights Reserved
Kävijöitä yhdeensä: 12901